Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 100ΗΜΕΡΟ Ο ΡΟΒΛΙΑΣ

Το Πασόκ θα παραμείνει Πασόκ!!! μόνον οι αφελείς πιστεύουν πως θ'αλλάξει προς το καλύτερο! Αρχισαν τις λαμογιές κάτω απ' το τραπέζι...
Η πρώτη παραίτηση μέλους της κυβέρνησης Παπανδρέου
είναι γεγονός. Πρόκειται για τον υφυπουργό Εσωτερικών Ντίνο Ρόβλια, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παραίτηση οφείλεται στην αποκάλυψη σημειώματος του γραφείου του, με το οποίο ζητούνταν ευνοϊκές τοποθετήσεις και μεταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών και αστυνομικών - κοινώς ρουσφέτια.
ΓΙΩΡΓΟ, προεκλογικά "μάλλιασε" η γλώσσα μας να στο λέμε. Πως, με το βαθύ Πασόκ αλλά και τα ορφανά του Σημίτη, κόμμα και κυβέρνηση της προκοπής δεν πρόκειται να κάμεις.
Ολοι αυτοί δεν μπορούν να ξεχάσουν την παλιά τους τέχνη, δηλ. την ρεμούλα , τις αρπαχτές, την ανομία, τις λαμογιές , το ρουσφέτι και κάθε τι παράνομο και αισχρό.
Εχεις βάλει πολλά φίδια στον κόρφο σου Γιώργο και θάχεις κακά ξεμπερδέματα με δαύτους. Πρόλαβε λοιπόν όσο είναι νωρίς, γιατί σε βλέπουμε να μην πατάς γερά μέσα στο 2010 !!!
Διώξε όλα τα σαπρόφυτα του παρελθόντος απο το κόμμα σου κι αν χρειαστεί κι απ' την κυβέρνηση, ακόμα και κάποιες εκσυγχρονιστικές πανούκλες που περιμένουν και γλύφουν για κανένα χαρτοφυλάκιο....
Διώξε κι αυτούς που ζητάνε να αρθεί η ανωνυμία των Βloggs !
Το ζητάνε γιατί απλά εχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Γιατί οι bloggers δεν λαδώνονται, δεν καλύπτουν τις λαμογιές των πολιτικών, δεν γλύφουν, όπως τα "κολητάρια" τους οι φαύλοι δημοσιογράφοι (εκτός ελαχίστων).

Γιώργο, πάρε κοντά σου παιδιά νέα, άφθαρτα, μορφωμένα κι αποφασισμένα να δουλέψουν για την Ελλάδα και το λαό της. Οχι για την πορτοφόλα τους.
Επαναλαμβάνουμε, διώξε , ΟΛΟΥΣ τους φαύλους παλαιοκομματικούς απο το κόμμα και την κυβέρνηση. Κι έχεις πολλούς τέτοιους δίπλα σου!
Αν θες να γίνεις ο Μεγάλος Παπανδρέου που θ' αφήσει εποχή, διαφορετικά θα παραμείνεις εσαεί ένας πολιτικός νάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου