Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ...ΚΡΥΦΤΕΙ.

Από την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, ανασύραμε τις παρακάτω θλιβερές δηλώσεις, του τρισάθλιου πολιτικού >>>>
Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Ν.Δ., τον κ. Σαμαρά και είχαμε μία πολύ εγκάρδια, φιλική και γόνιμη συνεργασία, για θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον της Ν.Δ. με την πορεία ανασυγκρότησης και αναγέννησης της μεγάλης μας παράταξης.

Τέτοιες συναντήσεις, όπως αντιλαμβάνεστε, θα γίνονται πολλές, θα είναι πυκνές. Όλους μας ενώνει ο κοινός στόχος και σε πνεύμα, πλέον, ισχυρής ομοψυχίας και αλληλεγγύης, όλοι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της συλλογικής μας προσπάθειας στο μέτωπο, που θα οδηγήσει αυτή την παράταξη σε μία λαμπρή εποχή και μέσα από ένα δυναμικό αντιπολιτευτικό ρόλο θα ανοίξει και πάλι ο δρόμος για να επιστρέψει κυρίαρχη στην πολιτική σκηνή η καινούργια Ν.Δ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα έχετε κάποιο ρόλο;

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ακούστε. Τους ρόλους και τις αποστολές μέσα στο κόμμα, τους αναθέτει και τους ανακοινώνει ο ίδιος ο Πρόεδρος. Σας ευχαριστώ.

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό κι αν είναι δυσάρεστη εξέλιξη. Δηλαδή η ανάθεση κυρίαρχου ρόλου στον εχθρό κάθε ελπίδας που έχει αυτός ο τόπος. Αν ο Σαμαράς πιστεύει, ότι η ελπίδα του κόσμου, μπορεί να προσωποποιηθεί στον αρχιΤΕΚΤΟΝΑ των σκανδάλων του ΕΣΥ, σύντομα θα εισπράξει το αντίτιμο. Αντωνάκη, μη ξεχνάς τη λαϊκή παροιμία για τη πουτάνα και τη πουτανιά. Η Σαλώμη πάντοτε μόνη της σκορπά τα πέπλα της.

Δεν νομίζω Αντωνάκη να περιμένεις στήριξη, με Νο 2 και εν δυνάμει θεσμικό παράγοντα εξουσίας, τον Αβραμόπουλο?!?!?!?!?! Μη τρελαθούμε, γιατί αρχίζω να πιστεύω τις πληροφορίες που μου έρχονται και γίνομαι πολύ Αρβανίτης!!!!!!! Δεν υπάρχουν επιταγές, ούτε λευκές, ούτε προ... ούτε μεταχρονολογημένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου