Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΫΛΟΝ ΚΙΛΟΤΕΣ ΚΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ...ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!!!

Είμαστε διχασμένοι
Ο λόγος είναι, ότι όλοι εμείς που με την προηγούμενη κυβέρνηση σκίζαμε τα ιμάτια μας, για διαφάνεια και αξιοκρατία, βλέπουμε να εκτιθόμαστε ανεπανόρθωτα με τις αποφάσεις των υπουργών να βάλουν στα Διοικητικά Συμβούλια των ΔΕΚΟ … τους κουμπάρους τους! Ο μεν Γιάννης Μανιάτης, υφυπουργός Περιβάλλοντος, έχει συγγενική σχέση πρώτου βαθμού με τον πρόεδρο του «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ», η δε υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου τοποθέτησε τον σύζυγό της (!!!) στο ΔΣ του συγκεκριμένου οργανισμού.
Το θέμα επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Από την άλλη βέβαια, είναι πολύ σωστό σε θέσεις κλειδιά να τοποθετούνται άνθρωποι της απολύτως εμπιστοσύνης του εκάστοτε υπουργού, οι οποίοι όμως να τον βγάζουν και ασπροπρόσωπο με την δουλειά και το ήθος τους. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντιπαράθεση με τις αξιοκρατικές αιτήσεις που έκαναν αρκετοί Έλληνες στην αρμόδια κυβερνητική επιτροπή. Θα μου πείτε τώρα … «και ο Κουτούπης;»! Γι’ αυτό είμαστε διχασμένοι στο ΠΑΣΟΚ και παρουσιαζόμαστε ακόμα ως «βαθύ» και «νέο».
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει από το Υπουργικό Συμβούλιο να υπάρξουν γρήγορες ανακοινώσεις για τους εναπομείναντες Γενικούς Γραμματείς υπουργείων και Περιφερειών, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα και το ρημάδι το κράτος!
Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Ποτέ δεν φοβήθηκα μήπως παραξηγηθώ. Το ξαναλέω: Όπως και με τη περίπτωση Ομπάμα, και ετούτη εδώ η κηβέρνηση Παπανδρέου, ήταν εξ αρχής σάπια, πριν ακόμα εκλεγεί, πριν καν ορκιστεί. Ευτυχώς που δεν έχω βλάκες αναγνώστες. Κανένας μέχρι τώρα δεν με μάλωσε γιατί τα βάλαμε με τη σάπια κυβέρνηση Καραμανλή.
Να ξεσηκωθούμε και να τους λιανίσουμε όλους τους απατεώνες, με πρώτο τον τρισάθλιο Παπούλια. Τη σάπια μασονική σφραγίδα της διαφθοράς.

1 σχόλιο:

  1. -ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ evge, kathe mera me tis thesis sou kai ta grafomena soy apodikniis thn kritiki sta tektenomena apopsi, kai thetis grames..pories kai sintages orthodoksis matias kai skepsis pou prepei na exoume san polites apenanti sthn eksousia opoia kai an einai afti sigeniki h mi sta pistevw mas.
    -Episeis h apanodos tis ELLADOS, ton ELLHNON
    kat'epektasi ,se troxia anakampsis kai evimerias xriazete alithies kai analipsi efthinon apo olous neo ksekinima maziko, diaforetika h [alleos pos]mas odigisan sto xeilos tou gremou kai geloun trivontas ta xeria tous me to ergo opou exoun sxediasi me thn pagosmiopiisi kai thn nea taksi pragmaton..-

    ΑπάντησηΔιαγραφή