Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Εξαφανίσθηκε Ξανά ο ΚουΚουΈλος. Κινδυνεύουν Όσοι Αγόρασαν Αντιασφυξιογόνες Μάσκες Επί Σημίτη!!!!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, Πειραιώς και περιχώρων, μετά από άγρια καταδίωξη και είσοδο χωρίς πρόσκληση στο αναψυκτήριο "ΡΕΣΑΛΤΟ", συνέλαβαν και προχώρησαν στη προσαγωγή, 13 αντιασφυξιογόνων μασκών, 19 φιαλών με μπύρα ΑΛΦΑ, 14 φιαλών με μπύρα ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ 7 φιαλών αντίκα μπύρα ΦΙΞ, 2 μπιτόνια 10λιτρα πετρέλαιο θέρμανσης, 1 θερμάστρα πετρελαίου, δύο σφυριά χωρίς το δρέπανο, δύο καλέμια, τρία κράνη, και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στην αντιτρομοκρατική.
Ιδιαίτερη εμπλοκή σημειώνεται, στο μέγιστο ζήτημα των αντιασφυξιογόνων μασκών, οι οποίες χρονολογούνται από την εποχή του δηλητηριώδους ΑΝΘΡΑΚΑ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ της CIA του Μπιν Λάντεν και των γνωστότατων συνεργατών τους στη Μέση και Εγγύς Ανατολή, όταν στην Αθήνα κυβερνούσε ο Σημίτης.
'Οπως θα ενθυμίστε οι αλήσμονες και θαυμαστές, ότε και κατέρρευσε τ
ο ακατονόμαστο σιδηρούν παραπέτασμα, οι Οβριοί συγκέντρωσαν όλες τις κλεμμένες αντιασφυξιογόνες μάσκες, από τις πρώην κομμουνιστικές αποθήκες και παρότι είχαν λήξει τα φίλτρα τους, διέλυσαν ως συνήθως και χωρίς ήθος το σύμπαν, για να πουληθούν στις λαϊκές, άπασαι αι μάσκαι όλαι, ειδάλλως κινδυνεύαμε να δηλητηριαστούμε από την άσπρη σκόνη του δολοφονικού άνθρακος!!!!! Ευτυχώς που στην Ελλάδα κυβερνούσε σημίτικια κυβέρνηση, η οποία ενδιάμεσα από τα μεγαλεπήβολα επενδυτικά της προγράμματα, βοήθησε πάντα αχρεωστήτως, ώστε ο λαός να προμηθευτεί άπαντα τα ελαττώματα σε καλή τιμή. Δεν έμεινα μάσκα για μάσκα, τόσο, που κατατρομοκρατήθηκε ο ΑΝΘΡΑΞ ο λευκοσκονισμένος και εξαφανίστηκε με μαγικά.
Ειδικέ υποψίες πίπτουν στο πάτωμα, σε βάρος των καταζητούμενων δρεπάνων, ως αναπόσπαστων τμημάτων των σφυροδρέπανων, εκ των οποίων συνελήφθησαν αισίως, μόνο 2 σφυριά. Η Αλέκα εκ του περισσού, αρνείται κάθε ανάμειξη του ΚΚΕ και κάθε σφυροδρέπανου και δείχνει τον Πάγκαλο τον συκοφάντη και κρασοποιό.
Από αυτές τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, με τα ληγμένα φίλτρα χωρίς ανταλλακτικό, αγόρασε ως θύμα και ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ και ο αθώος ΚΟΥΚΟΥΕΛΟΣ. Αγόρασαν από το περίσσευμα και οι θερμόαιμοι του Κερατσινίου, μεταξύ των οποίων και τέκνα απληροφόρητων ΠΑΣΟΚων και πολιτευτών λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.
Εκ των υπόπτων της γελοιοφωτογραφίας, ο μεν ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ το σκέπτεται προς παράδοση, διότι εμπιστεύεται την αμεροληψία (σκάστε), ο δε ΚΟΥΚΟΥΕΛΟΣ δραπέτευσε προς άγνωστη κατεύθυνση και γιάφκα αγνώστου πατρός, καθότι τυγχάνει υποψιασμένος εκ του παραμικρού.
Για τη Λούκα Κατσέλη τη χαζοκοιτάζουσα δεν γνωρίζω αν εμπίπτει στη κατηγορία των μασκοφοριάζουσων. Αυτό θα φανεί, κατά τη συγκρότηση της ανάγκης του Ανδρουλάκη για κυβερνισμό μας από τα ερείπια του ανεγκέφαλου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου