Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΑΡΕΔΩΔΕ Η AL SALECH, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!


Κώμα-Κόμμα-Κομωδώ
Τριήμερο εντατικό σεμινάριο, με τίτλο "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ", παρέδωσε στα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Βαρδινογιάννη, του Πολίτη Κόκαλη και του Πολίτη Γιαννακόπουλου, τη περασμένη βδομάδα και οπωσδήποτε πριν από τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου, η συναγωνίστρια της Μπεζεντάκου, Afrodity Al Salech, διαπιστευμένη αντιτρομολάγνα παρά Σπύρο Βούγια.

Το σεμινάριο το παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα κατ' αρχήν, όλα τα ανώτατα στελέχη του Υπουργείου των προστατών και φυσικά, σύσσωμη η πολιτική και η ένστολη ηγεσία των προστατών. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας, το νέο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και υποβάλλονται σωρηδόν νέες αιτήσεις, από τα χαμηλόβαθμα στελέχη που φιλοδοξούν να ψηλώσουν και να γίνουν προστάτες σε πολίτισσες. Λόγω του πλούσιου φωτοβιντιακού υλικού, εμφανώς ξεσηκώθηκαν και τα υπόλοιπα των υπουργείων και έχουμε πλέον το νέο κίνημα "Al Salech" σαν δευτερεύουσα ιδεολογία και κατοικία του βαθέως ΠΑΣΟΚ.
Λόγω της τεράστιας επιτυχίας, ο Τζέφρι-Τζορτζ σκέφτεται (πότε-πότε) πολύ σοβαρά, να αξιοποιήσει και δεύτερη θηλυκιά στελεχάρα του Βούγια, για να καλυφθούν οι ανάγκες της αυξημένης ζήτησης για το νέο κίνημα.
Το σύνθημα "Δώστε τη
Salech στο λαό" θα κυριαχεί τις επόμενες μέρες!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου