Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ BLOG "TA XALIA" ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Κώστα Καραμανλή, θα υπερασπιστείς το taxalia ?

Πριν λίγο πήραμε, ως taxalia, ένα ακόμη απειλητικό εξώδικο από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των Σκοπίων.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Ένας Σκοπιανός δημοσιογράφος - καθηγητής ονόματι Milan Adzievski, έγραψε στο πρακοτρείο ειδήσεων MINA, ότι ο τ. Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, είναι ένας βάρβαρος Τούρκος, επειδή ένας Τούρκος στρατιώτης βίασε τη γιαγιά του, όπως συνήθως έκαναν οι Τούρκοι στις γιαγιάδες μας !

Επίσης αναρωτιόταν, πόσο χοντρός είναι ο Καραμανλής, πόσο Τούρκος είναι ο Καρατζαφέρης και άλλα πολλά φαιδρά.

Τους περιποιηθήκαμε καταλλήλως με αυτό:
και αποκαλύψαμε τα στοιχεία του παπαροκαθηγητή, με αυτό Милан Аџиевски, you are malakas (e very greek word)!

Αυτά, με τα οποία υπερασπιστήκαμε το θεσμό του Έλληνα Πρωθυπουργού και έναν αρχηγό κόμματος, ενόχλησαν τον κ. Αντζιέφσκι, ο οποίος κατέφυγε στην ΑΠΠΔ της χώρας του, η οποία μας καλεί να διαγράψουμε πλήρως τις σχετικές αναρτήσεις, (αλλιώς προφανώς θα μας τραβάνε στα διεθνή δικαστήρια, θα ζητήσουν πιθανότατα τη διαγραφή μας από τη google κ.λ.π.)
Και σας ρωτώ Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Καρατζαφέρη:
Θα μας διαθέσετε κανέναν σοβαρό δικηγόρο ή θα τρέχουμε μόνοι μας και θα βάζουμε από την τσέπη μας τα φράγκα;
Περιμένουμε την έμπρακτη βοήθεια σας. Αν δεν έρθει, θα τα διαγράψουμε αύριο. Δεν θα βάζουμε εμείς το κεφάλι μας στον ντορβά, για να υπερασπιζόμαστε εσάς. Αρκετές απειλές παίρνουμε κάθε μέρα από τους γείτονές μας "Μακεδόνες".
Και είμαι βέβαιος ότι αν ζητήσουμε τη βοήθειά σας, θα μας γυρίσετε την πλάτη.
Αναμένουμε τις συμβουλές και τις οδηγίες σας λοιπόν. να τους απαντήσουμε; Για να δούμε, ποιοί θα ανταποκριθείτε !
Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/taxalia_03.html#ixzz0YeOMFMRP

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, κατ' αρχήν συμπαραστέκεται ανεπιφύλακτα στο taxalia.blogspot.com/ και σημειώνω, ότι πολύ σωστά μπαίνει το δίλημμα στους δύο πολιτικούς φωστήρες.
Από την άλλη, με πονηρεύει η κατασκευή του "ντόρου" από τους Σκοπιανούς, γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκες, που να μη καταλαβαίνουν, ότι μόνο ντόρο θα κάνουν. Η αλήθεια είναι, ότι εκμεταλλεύονται το κάθε τι και δηλώνουν παρόν δυναμικά.
Σε κάθε περίπτωση, το Ελληνικό blog, ενώ έκανε το αυτονόητο, κινδυνεύει να μπει σε μια ταλαιπωρία, που φυσικά θα έχει και οικονομικό κόστος. Κι εγώ συμπαραστέκομαι και βροντοφωνάζω "πόσο μαλάκας είσαι Αντζιέφσκι ??????
Από την άλλη, καμιά ανεξάρτητη αρχή, οποιασδήποτε χώρας, δεν έχει δικαιοδοσία να παρεμβαίνει απ' ευθείας σε πολίτες άλλης χώρας. Οι ανεξάρτητες αρχές, είναι θεσμός, που προστατεύει τα δικαιώματα ενός πολίτη, εντός των ορίων της χώρας του, από τις εξουσίες των δημόσιων αρχών της χώρας του. Εδώ, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει η "Ανεξάρτητη Αρχή" των Σκοπίων, θα ήταν να δώσει συμβουλές στον Σκοπιανό ή να διαβιβάσει τα "αιτήματά" του στις Ελληνικές Αρχές.
Γι' αυτό μιλώ για συνήθη κατασκευή Σκοπιανικού "ντόρου".
Καραμανλή και Καρατζαφέρη, η σειρά σας......................

1 σχόλιο:

  1. Μα φυσικά θα στείλουν την καταγγελία και στην ελληνική αρχή προστασίας πρ.δεδομένων, η οποία θα αναγκαστεί να ζητήσει άρση ανωνυμίας και στη συνέχεια θα μηνύσει το blog για εξύβριση, έκθεση σε κίνδυνο, διατάραξη σχέσεων με ξένη χώρα κ.λ.π.
    Την έχουν άσχημα οι μάγκες, αν δεν αντισταθούν οι ελληνικές αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή