Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ξΑΔΕΛΦΙΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!!

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Μ. Λιάπης

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, λόγω της διαφωνίας του με την απόφαση του Κώστα Καραμανλή, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Μιχάλης Λιάπης.

Σε μια ιδιαίτερα σκληρή γραπτή του δήλωση, ο κ. Λιάπης κάνει λόγο για "παραλογισμό" και "ομολογία αποτυχίας" και τονίζει ότι η απόφασή του βασίζεται σε λόγους "πολιτικής και ηθικής τάξεως".

"Δεν μπορώ να συμπράξω με αποφάσεις με τις οποίες διαφωνώ ριζικά. Είναι θέμα πολιτικής συνέπειας. Και ασφαλώς προσωπικής αξιοπρέπειας Αποφάσεις που, κατά τη γνώμη μου, αποτελούν ιστορικό λάθος για τη χώρα και ατόπημα για την παράταξη, Η Ελλάδα μπαίνει σε περιπέτεια. Η ΝΔ σε παρατεταμένη κρίση. Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτόν τον παραλογισμό" σημειώνει ο κ. Λιάπης.

Και στη συνέχεια προσθέτει: "Με τι επιχειρήματα θα ζητήσουμε και πάλι την ψήφο του λαού, όταν χθες εμφανιστήκαμε να ομολογούμε ότι αποτύχαμε τα χρόνια που κυβερνάμε; Με τι ηθικό ανάστημα θα ζητήσουμε από τους δικούς μας ψηφοφόρους να δώσουν τη μάχη, όταν δεν τιμήσαμε την εμπιστοσύνη τους, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της τετραετίας;".

Παράλληλα, ο κ. Λιάπης αποκαλύπτει στη δήλωσή του πως πριν από ένα μήνα είχε επισημάνει γραπτώς στον πρωθυπουργό τους κινδύνους των πρόωρων εκλογών για τον τόπο, το κόμμα και για τον ίδιο προσωπικά και εκείνος τότε είχε συμφωνήσει. Και εξαπολύοντας καρφιά τόσο κατά εκείνων που εισηγούνταν τις εκλογές όσο και κατά Καραμανλή, προσθέτει: "Τώρα όμως κάποιοι με πολλαπλές διασυνδέσεις και προφανείς ιδιοτελείς λόγους, τον μετέπεισαν...".

Ο Μιχάλης Λιάπης καταλήγει σημειώνοντας ότι παραμένει "μάχιμος πολιτικός στην παράταξη" και "πιστός στις αυθεντικές παρακαταθήκες του ιδρυτή της".

ΠΗΓΗ: MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου