Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. - ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ.

Τεράστιες προσπάθειες καταβάλει ο κουρασμένος Καραμανλής, για να επικαλύψει το χαμένο έδαφος.
Η ...ξαφνική του απόφαση να κάνει νέο πραξικόπημα για εκλογές με τον Παπούλια, αιφνιδίασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, με αποτέλεσμα να τρέχει και να μη φτάνει, για να συγκρατήσει την εμφανή πλέον πτώση, ακόμα και της περήφανης μέχρι χθες κοιλιάς του.
Μας επέτρεψε να τον βρούμε, γιατί πιστεύει ότι του κάνουμε δωρεάν διαφήμιση και μας έδειξε με καμάρι, το υπό κατασκευή εκλογικό του κέντρο, το οποίο θα εγκαινιάσει λίαν συντόμως και γρήγορα, καθώς και τη κορμοστασιά του.
Επίσης νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος, τουλάχιστον όσο και ο υφυπουργός της ντόπας, γιατί ο χοντρόψυχος, άντε και χοντρόμπαλος Κώστας, με εμπιστεύθηκε και μου δήλωσε κρυφά από τον Αγγέλου, ότι προετοιμάζετε κοιλιακώς, για το επόμενο ρεκόρ γκίνες, για τη καταβρόχθιση κοντοσουβλίων. Μου έδειξε δε και τα εντός του εκλογικού κέντρου ψυγεία, δια των οποίων θα χορηγεί κρέατα στους φίλους του, σε όλη τη διάρκεια του αγώνος. Για να πεισθούν οι αγαπητικοί του θαυμαστές και πρώην ψηφοφόροι, ο Κώστας Καραμανλής, μου επέτρεψε να τον φωτογραφίσω για άλλη μια φορά ιδιωτικώς, ένθα και ως παραπλεύρως!!!!
Σε ανταπόδωση και σε αμοιβαιότης, του υποσχέθηκα να είμαι στα εγκαίνεια και να τον φτύνω απεριορίστως, όχι τίποτα πονηρό, αλλά προς αποφυγή της μυαράς και μοχθηρής βασκανίας.
Δεν έχει γίνει γνωστό, τι προσφορά του έκανε ο Αβραμόπουλος, προκειμένου να ετοιμάσει και το δικό του εκλογικό κέντρο.
ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ - ΜΟΝΟ ΕΔΩ - ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου