Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Σ.Ο.Τ.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
Παράδοση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) της Θεσσαλονίκης
06/09/2009 - 21:22

Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος παρέδωσε χθες, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελεί το 1ο Παράρτημα του ΕΚΕΠΥ της Αθήνας στη Βόρειο Ελλάδα.........................
Το όργανο αυτό θα συντονίζει καθημερινά τις εφημερίες των νοσοκομείων στην ευρύτερη περιοχή, θα αναπτύσσει ειδικά επιχειρησιακά σχέδια για ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Θράκη, θα παρακολουθεί στενά τη λειτουργία του τομέα υγείας σε ολόκληρη την περιοχή και θα παρεμβαίνει, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε, παραδίδοντας το έργο, ότι «το ΕΚΕΠΥ της Θεσσαλονίκης, η σύσταση του οποίου είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου ένα χρόνο, ενδυναμώνει και ενισχύει τις υπηρεσίες υγείας και στη Βόρειο Ελλάδα, με το συντονισμό όλων των υπηρεσιών, που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και με τη διαχείριση γενικότερα των μεγάλων ή μικρών ζητημάτων, που αφορούν στη δημόσια και την ατομική υγεία.»

Ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε, μεταξύ άλλων: «Οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται, πάντοτε με βάση τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει. Και βέβαια, δεν σταματά η δουλειά μας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Γιατί η υπόθεση της υγείας είναι, πάνω από όλα, εθνική και γιατί το κράτος έχει συνέχεια και διάρκεια.»

Αναφερόμενος στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, το οποίο ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια,.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΒΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Δημιουργήσαμε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) για την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών του ΕΣΥ και των ασθενών που προσφεύγουν στα νοσοκομεία του. Οργανώσαμε το σύστημα των εφημεριών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται αξιοπρεπής περίθαλψη, εξάλειψη των ράντζων, ουσιαστική αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υγείας. Η ΝΔ μετονόμασε σε ΕΚΕΠΥ το Συντονιστικό Όργανο Τομέα Υγείας (ΣΟΤΥ), το οποίο είχε δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ, αρχικά,για την υγειονομική κάλυψητων Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αντίθετα με όσα ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός, το σύστημα εφημεριών των νοσοκομείων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δεν έχει διασφαλίσει σε καμία περίπτωση “αξιοπρεπή περίθαλψη”. Τα ράντζα, έδωσαν τη θέση τους στις επικουρικές κλίνες (όπως τα ονομάζει το ΥΥΚΑ), καταλαμβάνοντας τους διαδρόμους των κλινικών στα μεγάλα και τα μικρά νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, την ίδια ώρα που η ψυχιατρική εφημερία του λεκανοπεδίου έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά και το υπουργείο Υγείας αδυνατεί να προχωρήσει σε στοιχειώδεις βελτιωτικές παρεμβάσεις.
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΑΒΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!

1 σχόλιο: