Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

14 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΜ ΑΝΛΗ ΜΠΑΜΠΑ

Μπήκα στη σπηλιά του Καραμ Ανλή Μπαμπά και είδα τους 40 να συνωμοτούν και να λογαριάζουν πως θα μας γελάσουν για να ξαναχτίσουν διαφθορές και φοροδιαφυγές. Βρήκα εκεί στη σπηλιά, ονόματα μεγάλα και τρανταχτά.
  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ, Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ. Επικεφαλής των πλέον διεφθαρμένων Δημόσιων Υπηρεσιών, σε παγκόσμια κατάταξη.
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Υπουργός Υγείας - Κ.Α. Επί κεφαλής, των δεύτερων πλέον διεφθαρμένων Δημόσιων Υπηρεσιών.
  3. ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Υπουργός Εξωτερικών. Επί κεφαλής του Υπουργείου των μυστικών κονδυλίων και των δαπανών που δεν ελέγχονται από κανέναν.
  4. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Οι υπηρεσίες του, πληρώνουν πάντα δύο για ένα. Το άλλο το αφήνουν πουρμπουάρ στον Τόλη.
  5. ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Υπουργός Εσωτ. Δημ. Διοίκησης και Γενικού Μπάχαλου. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι μπλεγμένος στα πάντα, εκ πεποιθήσεως βλακείας.
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Έχει εκ της θέσεως, συμμετοχή σε όλα ανεξαιρέτως τα σκάνδαλα, ανεξαρτήτως μεγέθους. Μόνο πτυχίο οικονομικών επιστημών δεν έχει.
  7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών. Πάντα μπλεγμένος και πάντα ξεγλιστρά και πάντα δηλώνει φωτοτυπία, ότι "μένει ήσυχος με τη συνείδησή του". Κάνει τα πάντα, για μια υπουργική θέση. Τα πάντα.
  8. ΑΡΟΥΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Είναι αυτός, που πριν ένα μήνα περίπου, ενέκρινε τη λειτουργία 39 σχολών της πλάκας, ως δήθεν "ιδιωτικών πανεπιστημίων", χωρίς να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο και χωρίς ύπαρξη στοιχειωδών προδιαγραφών λειτουργίας τους.
  9. ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ, Υπουργός των εργοδοτών, της διάλυσης των ασφαλιστικών ταμείων και της διεύρυνσης της ανεργίας, για να βρίσκουν οι εργοδότες φτηνά εργατικά χέρια. Προσφορά και ζήτηση.
  10. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, με σημαντική θητεία και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
  11. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, Υπουργός Πολιτισμού. Ο Bilderberg που παρίστανε τον Μακεδονομάχο.
  12. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, Υπουργός Δικαιοσύνης. Επικεφαλής των 3ων πλέον διεφθαρμένων κρατικών υπηρεσιών.
  13. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ, Γραμματέας ΚΕ Νέας Δημοκρατίας.
Στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, υπάρχουν και άλλα μεγαλοστελέχη, αλλά χάριν οικονομίας του χώρου, περιοριστήκαμε στα πλέον γνωστά ή σημαντικά.
Αυτοί και αυτές λοιπόν οι 40, μας λέει ο Καραμ Ανλή Μπαμπά, θα ξανακάνουν τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση, για να μας σώσουν από τη .....διαφθορά και από τη ......φοροδιαφυγή.
Αυτοί οι παραπάνω, μαζί με τον Καραμανλή, κατασκεύαζαν 6 χρόνια διαφθοράς και φοροδιαφυγής, για να τους ξαναβγάλουμε και να μας τις διώξουν.......
Μαζί μ΄αυτούς, λόγου χάριν, είναι και ο Ιωαννίδης, που τριγυρνά από εδώ κι από εκεί σαν πεπειραμένος πλέον πολιτικάντης (που μου στέλνει ο κοπρίτης προσωπικά φάκελα και επιστολόχαρτα, πληρωμένα από τους μη φοροδιαφεύγοντες). Κι αυτός κρίνει εαυτόν ρυθμιστή και αναδεικνύει τον επόμενο χασάπη του σβέρκου μας.
Κι είναι κι άλλοι...... και χρειάζονται σκούπα μεγάλη..... σάρωμα..... να μην έχουν που να κρυφτούν...........
Ξεσκίστε τους..... πάρτε τους τη μπάλα από τα χέρια και το μυστρί....
Να μη μπορούν να ξαναχτίζουν διαφθορές. Γκρεμίστε τους.
Είναι η ΕπιΝΤΡΟΠΗ Εκλογικού Αγώνα του Καραμανλή.

2 σχόλια:

  1. Καλά αυτοί αυτοπυρπολήθηκαν. Για τους πράσινους έχετε να μας πείτε τίποτα;
    Αλλά δε χρειάζεται, τα είπε όλα η Olympiada εδώ:
    http://olympia.gr/2009/09/06/pasok-elections-2009/#comment-5250

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΦΙΛΕ" ΑΝΩΝΥΜΕ, ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠ΄ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή