Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ, ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

WWII (=2ος Παγκόσμιος Πόλεμος)
Περίπτωση διαχωρισμού θέσεων μελών οικογένειας, ακυρώνει ομιλίες περί του ολοκαυτώματος, εν μέσω κατηγοριών για την απάτη!!!

Η δημόσιες παρουσιάσεις (βιβλίου) στο Wausau (του Wisconsin), από έναν άνθρωπο ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε επιζήσει του Άουσβιτς, έχουν ακυρωθεί, αφού μέλη της οικογένειάς του, εμφανίστηκαν δημόσια, να αμφισβητούν την ειλικρίνεια της ιστορίας του.

Ο Gunther Skaletz είχε προγραμματίσει να μιλήσει στο κοινό, το απόγευμα της Τρίτης (χθες), στο Wausau East High School, που θα τον φιλοξενούσε μια κοινωνική ομάδα του Wausau και θα συνοδευόταν με ένα περίπατο στους πεζόδρομους της πόλης. Σε δήλωσή τους, τη Δευτέρα το πρωί, η ομάδα είπε, ότι δεν μπορούσε να ελέγξει ή να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς, ότι ο Skaletz έλεγε ψέματα, αλλά ότι αποφάσισαν την ακύρωση της εκδήλωσης, επειδή προκλήθηκε μια "εντονότατη αντιπαράθεση".

Ο Skaletz, που ζει στο Manitowoc και είναι ένας συχνός ομιλητής για τα σχολεία, τις εκκλησίες και άλλους οργανισμούς του Wisconsin, υποστήριξε στο βιβλίο του, ότι στάλθηκε και αργότερα απελευθερώθηκε, από το ναζιστικό στρατόπεδο θανάτου του Άουσβιτς, ότι αμέσως μετά επιστρατεύεται από το γερμανικό στρατό και αναγκάζεται από το δυτικό μέτωπο, να πάει πολεμήσει τους Σοβιετικούς, (και ότι) στη συνέχεια (δήθεν) συνελήφθηκε (και πως τάχα) στάλθηκε σε ένα Ρωσικό στρατόπεδο εργασίας, από το οποίο (δήθεν) απέδρασε.

Εκτός από τα δημόσια εκδήλωση της Τρίτης, ο Skaletz είχε επίσης προγραμματιστεί να μιλήσει σε αίθουσες σήμερα και αύριο. Οι εν λόγω εκδηλώσεις, επίσης, έχουν ακυρωθεί.

Πηγή:
Wausau Daily Herald
Μετάφραση-Επεξεργασία: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Το βιβλίο που έχει προπαγανδίσει έχει τίτλο "Ζωή και στις δύο πλευρές του τείχους", το προωθούσαν τα Εβραϊκά κυκλώματα σαν "επική πραγματική περιπέτεια". --- Εντάξει λεχρίτες???????

Έχω βρει και άλλο άρθρο, το οποίο αν μπορέσω θα το αναρτήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου