Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ --- ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Δημοσιεύουμε την δήλωση αυτή του Γιώργου Παπανδρέου, προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού της Ελλάδας, για να διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες των Ελλήνων, για το άν μας διοικούν Ελληνες ή μαριονέτες των Διεθνών Τραπεζιτών.
Πόσοι άραγε απο τους Ελληνες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εθνικές εκλογές γνώριζαν οτι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υπερ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;
Στο παρελθόν έχουμε δημοσιεύσει όλες τις δηλώσεις του Παπανδρέου που τάσσεται υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος Παγκόσμια Διακυβέρνηση τους συμβουλεύουμε να το ψάξουν άμεσα.Εμείς το έχουμε πει πολλές φορές ότι όποιος πολιτικός δηλώνει οτι είναι υπερ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ανήκει 100% στους υπηρέτες των Διεθνών Τραπεζιτών που έχουν δημιουργήσει όλους αυτούς τους μηχανισμούς όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα, με ένα και μόνο σκοπό: Την δημιουργία Παγκόσμιας μη δημοκρατικά εκλεγμένης Κυβέρνησης.
Τα σενάρια αυτά πριν απο μερικά χρόνια φάνταζαν "επιστημονική φαντασία". Τώρα όμως δειλά-δειλά όλοι μας νιώθουμε το πόσο ισχυροί και απάνθρωποι είναι οι μηχανισμοί αυτοί.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι ο "οδοστρωτήρας" των Διεθνών Τραπεζιτών.
Οσοι δεν το αντιλαμβάνονται θα το αντιληφθούν σύντομα.
Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση προωθείται απο τους χειρότερους και πιο απάνθρωπους καπιταλιστές που υπήρξαν ποτε στην ανθρωπότητα.......
Αναρτήθηκε από antipliroforisi.tk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου