Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΣΜΟ --- ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ

"ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΗ".... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

Το Μονοκλ

ΓΑΠ & ΣΑΜΑΡΑΣ
ως φοιτητές στην χώρα του "γκανγκστερισμού" ήταν επόμενο να μολυνθούν από τον ιό των μαφιόζικων και τυχοδιωκτικών πρακτικών που κυριαρχούν στην χώρα του δολαρίου , και που σε συνδυασμό με τον φυσικό πλούτο της χώρας την κατέστησαν ως τον πυρήνα και την μητρόπολη του παγκόσμιου κεφαλαιοκρατισμού.

Οι δύο ξενοσπουδαγμένοι στις ΗΠΑ αν και δεν ήταν οι πρώτοι αλλά και ούτε οι τελευταίοι Έλληνες που φοίτησαν στα Αμερικανικά Πανεπιστήμια , εν τούτοις αποτελούν ίσως το ενδεικτικότερο δείγμα ανθρώπων Ελλήνων ,οι οποίοι εθίστηκαν στην γκανγκστερική νοοτροπία της χώρας και που σήμερα ως πολιτικοί άνδρες ο αμερικάνικος ιός βρίσκοντας πρόσφορο συνειδησιακό έλλειμμα εκδήλωσε τα συμπτώματα του.

Η 5η Μαΐου του 2010 θα χαραχθεί στην μνήμη των Ελλήνων όχι μόνον ως την ημέρα που ξύπνησε τα φυσικά ένστικτα της φυλής και ανασήκωσε τους "βολεμένους" μέχρι εχθές Έλληνες από τον καναπέ τους, αλλά ως την ημέρα της αποκάλυψης των εκπορνευμένων συνειδήσεων των πολιτικών αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας .

Εμπρός στον ΦΟΒΟ, όχι της κατακρήμνισις της χώρας εν μέσω της δημοσιονομικής της κρίσης .... αυτό είναι το πρόσχημα .... αλλά της απώλειας του αποτυχημένου και σαθρού πολιτικού σκηνικού της χώρας το οποίο όμως "βολεύει" άπαντες τους αριβίστες νεοέλληνες πολιτικούς οι οποίοι κατασκεύασαν και συντήρησαν το διεφθαρμένο κράτος Λεβιάθαν.

Αν και η Ελλάδα έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη από την ιδιώνυμη νεοελληνική πολιτική η οποία την αποψίλωσε , την έθεσε θεσμικά ανεπαρκή και υπό πολιτικό μαρασμό αλλά και διασπάθισε τα συλλογικά αγαθά της ......οι Πολιτικοί αυτοί δύο άντρες εξακόντιζαν μέχρι πρότινος και εν μέσω "εθνικού" κινδύνου .... τα κενά και ανούσια πολιτικά τους βέλη κατά την γνωστή και παραδοσιακή τακτική του μεταπολιτευτικού ψηφοσυλέκτη πολιτικού..... χωρίς καμιά ουσιώδη προσφορά παρά μόνον ματαιόδοξα και εγωκεντρικά προς τέρψη των προσωπικών και κομματικών τους επιδιώξεων.

Ξαφνικά σήμερα οι δύο ξενοσπουδαγμένοι εμπρός στον κίνδυνο της απώλειας του θρόνου του πολιτικού σκηνικού που κληρονόμησαν Ω! του θαύματος ..... βρήκαν το σημείο επαφής για να συνευρεθούν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας για να διαμοιράσουν τα εναπομείναντα ιμάτια του Ελληνικού λαού και πρωτίστως να συνυπογράψουν την ανακωχή που θα τους εξασφαλίσει την διατήρηση των κληρονομηθέντων δικαιωμάτων τους όπως επιτάσσει άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις και η "μαφιόζικη" εξ Αμερικής δεοντολογία μεταξύ των "οικογενειών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου