Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Με Εντολή Παπανδρέου, Απούσα η Ελλάδα από τη Ψηφοφορία του ΟΗΕ για την "Έκθεση Richard Goldstone"!!!!!

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
Η ογκωδέστατη από 575 σελίδες "Έκθεση Richard Goldstone", υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία, από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια του Ισραήλ και των χωρών που επηρεάζει, για το θάψιμο της υπόθεσης, η "Έκθεση Goldstone" άντεξε και ανέδειξε τα πραγματικά εγκλήματα πολέμου που εξακολουθούν να διαπράττουν οι Σιωνιστές στη Γάζα.
Προηγήθηκε η έγκριση της "Έκθεσης Richard Goldstone", από το 47μελές Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενεύης, τον Οκτώβριο 2009. Στη ψηφοφορία της Γενεύης, 25 ψήφισαν υπέρ της Έκθεσης, 6 κατά, υπήρξαν 11 αποχές και 5 δεν εμφανίστηκαν
Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, τα 176 από τα 192 μέλη, ψήφισαν:
114 μέλη, υπερψήφισαν την Έκθεση.
18 μέλη, καταψήφισαν την Έκθεση και
44 μέλη απείχαν.
Στους τελευταίους, με εντολή και ευθύνη, του Εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργού των Αθηνών, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε αντίστοιχες ψηφοφορίες, δυστυχώς και η Ελλάδα.
Από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, αποχή δήλωσαν και η Βρετανία, η Γαλλία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Ισπανία, το Λουξεμβούργο και η Δανία.
Στις 18 χώρες, που
ψήφισαν εναντίον του ψηφίσματος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συμπεριλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Αυστραλία, η Ιταλία, η Ολλανδία, και φυσικά το Ισραήλ.
Η Γενική Συνέλευση, ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα Ban Ki-moon, να εφαρμοστεί το ψήφισμα, εντός τριών μηνών.
Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Παλαιστίνης στα Ηνωμένα Έθνη,
Πρέσβης Ριάντ Μανσούρ, έδειξε την έντονη δυσφορία του, για τη τεράστια αποχή των Ευρωπαϊκών χωρών και ξεχώρισε την Ιρλανδία, ως μία από τις λίγες χώρες της Δύσης, που υποστήριξε στη ψηφοφορία το ψήφισμα. Δεν παρέλειψε όμως να τονίσει στους δημοσιογράφους, ότι «Η Γενική Συνέλευση έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα".
Επίσης ο Mansour είπε ότι είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε εξομοίωση των αμυνόμενων σε μια επίθεση, με τις «δυνάμεις κατοχής και με τα εγκλήματα που διαπράττουν - Δεν υπάρχει αναλογικότητα κατακτητή και κατακτημένου".
Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ Alejandro Wolff, απέρριψε την έκθεση Goldstone, με τις αντιφατικές παρατηρήσεις, περί "διάτρητων" και "ισορροπημένων" σημείων, για να προσθέσει ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τη λύση δύο κρατών. Φυσικά πριν ένα μήνα, λόγω της δήλωσης των ΗΠΑ για υποβολή βέτο, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, δεν μπήκε στον
κόπο να θέσει το θέμα σε ψηφοφορία, στο 15μελές Συμβούλιο.
-- ΗΠΑ, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
Τη περασμένη Τρίτη, η Έκθεση Goldstone" τέθηκε σε ψηφοφορία στην Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, στην οποία συνήθως συμπεριφέρονται ευνοϊκά προς το Ισραήλ. Αυτή η ψηφοφορία, όπως αναμενόταν, καταδίκασε την έκθεση, με 344 ψήφους, έναντι 36.
-- ΕΛΛΑΔΑ - ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Εδώ όλα κυλούν σε ρυθμούς ...Ψωμιάδη και συνεδρίου ...λουκουμά της ΝΔ. Για τα ΜΜΕ τέτοια θέματα στην Ελλάδα, είναι εξορισμένα και ανύπαρκτα. Σε απόσταση αναπνοής η Παλαιστίνη και η αόρατη λογοκρισία δεν αφήνει τίποτα να ενοχλήσει τ' αυτιά μας. Ότι ακούσουμε και ότι δούμε στο Ίντερνετ και στα ξένα ΜΜΕ. Ύστερα προσπαθούμε να ξεκολλήσουμε τις λέρες από τα ρούχα μας και τις ενοχές απ' τη ψυχή μας.
Να αντιδράσουμε με κάθε μέσο και να γκρεμίσουμε τη κυβέρνηση των Εβραίων και των Μασόνων των Αθηνών.
Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της, καταγράφηκε στις χώρες της ντροπής, σε ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, με Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών, τον Εβραίο George -Jeffrey Papandreou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου