Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Στα περίπτερα αύριο η "ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ" του Σάββα Καλεντερίδη.


Θυμάστε το βρώμικο παιχνίδι Σημίτη και Πάγκαλου, με την εκδίωξη Οτσαλάν και τη περιφορά του στη μισή υφήλιο, μέχρι να καταλήξει εκεί που οι κυπατζήδες της Άγκυρας, να μπορέσουν να τον αρπάξουν από τα χέρια του Έλληνα Ταγματάρχη, που είχε αναλάβει τη φρούρησή του, απομωνωμένος από το κράτος Σημίτη???
Ο ταγματάρχης, που τότε ήταν αποσπασμένος στην ΕΥΠ, έχει μιλήσει και έχει πει την αλήθεια, για τα αιώνια πολιτικά καθίκια του ΠΑΣΟΚ. Ο ταγματάρχης ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ παραιτήθηκε αηδιασμένος, φτύνοντας κατά πρόσωπο τους εκφραστές της σάπιας εξουσίας και κάνει τον δικό του αγώνα, τον Ελληνικό, γιατί δεν έχει ανάγκη τα λερωμένα αργύρια.
Τα λερωμένα αργύρια τα ξαναπήρε η αντιπροεδρία του χυδαίου Πάγκαλου, με το επιτραπέζιο στομάχι.
Η "ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ" είναι ένα από τα όπλα του Σάββα Καλεντερίδη και αύριο θα είναι κρεμασμένη στα περίπτερα. Διαβάστε το >>>>.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2009

Η εφημερίδα «Ποντιακή Γνώμη» στα περίπτερα

Το όγδοο φύλλο της «Ποντιακής Γνώμης», της μηνιαίας πολυθεματικής εφημερίδας του Σάββα Καλεντερίδη, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στα περίπτερα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος.

Το κεντρικό θέμα του τρέχοντος φύλλου αφορά την απόπειρα προσέγγισης Τουρκίας-Αρμενίας, «υπό το άγρυπνο βλέμμα και την υψηλή επιστασία των Η.Π.Α., της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», και τις επιπτώσεις της πιθανής μεταξύ τους συμφωνίας στον αγώνα για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, αλλά και των Ελλήνων της Ανατολής. Σημαντική αναφορά γίνεται στις γνώμες που για πρώτη φορά εκφράζονται στον τοπικό Τύπο στην Τραπεζούντα περί ανοίγματος της Μονής Σουμελά του Πόντου για θρησκευτικές λειτουργίες, ύστερα από επίσκεψη του μνημείου από 16 πρέσβεις των χωρών της Ε.Έ., αλλά και τη σύσκεψη που είχαν οι τέσσερις υπουργοί της Τουρκίας με θέμα το άνοιγμα της μονής Σουμελά.

Στο φύλλο υπάρχει επίσης ειδικό αφιέρωμα για τους μουσουλμάνους Αρμενίους του Χεμσίν, τους λεγόμενους χεμσινλήδες, του νομού Ριζαίου, ενώ συγκλονίζει και η ανέκδοτη μαρτυρία πρόσφυγα από Αλάτσατα Ερυθραίας για τα δεινά του ξεριζωμού από την πάτρια γη της Μικράς Ασίας. Ιδιαίτερο χρώμα προσδίδουν οι αναφορές στα δρώμενα των ποντιακών σωματείων ανά την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, όπως συγκίνηση προκαλούν και οι ειδήσεις από τον αλησμόνητο Πόντο.

Αυτά και άλλα πολλά έχει να προσφέρει η εφημερίδα, που έκανε το πρώτο της βήμα το Μάρτιο του 2009, με γνώμονα την ολοκληρωμένη ενημέρωση των αναγνωστών, στους οποίους μάλιστα προσφέρεται Βήμα για τυχόν παρατηρήσεις και σχόλια.

Από τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, λοιπόν, η «Ποντιακή Γνώμη» σε όλα τα περίπτερα των νομών Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας!

Καλή ανάγνωση.

Πληροφορίες για συνδρομές
Κωτσίδης Θεόφιλος
τηλ. 6936992000
theophilosk@gmail.com

E-Pontos Http://epontos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου