Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΘΛΙΒΕΡΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ "ΝΕΟ ΙΝΚΑ"

1.- Μας ξηγήθηκε βρόμικα με το πετρέλαιο θέρμανσης, την παραμονή της κρατικής, πασοκικής ανακοίνωσης ...της τιμής "εκκίνησης", ενώ το δολάριο έχει βουλιάξει έναντι του ευρώ.
2.- Επιχείρησε να επαναλάβει τη πουστιά του, με τις αυξήσεις και στα κόμιστρα των ΤΑΧΙ, σε μειωμένο πλέον ακροατήριο, αφού οι περισσότεροι τον πήραμε χαμπάρι τι ρόλο βαράει.
3. Ε, να μη τριτώσει για να φάει τα μπινελίκια του????
Σήμερα, ο εξωκοινοβουλευτικός και εξωϋπουργικός καραγκιόζης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος του "Νέου ΙΝΚΑ", δικηγόρος
Δημήτρης Καραμήτσας , ξεπερνώντας ακόμα και έναν τρισάθλιο κυβερνητικό εκπρόσωπο, μας φλόμωσε στη μπουρδολογία, στέλνοντάς μας έναν πολυσέλιδο αυνανισμό, που τον βάφτισε "Σχέδιο Νόμου Προστασίας Δανειοληπτών" και λίγο μετά μας αποτέλειωσε με ένα δεύτερο μπουρδολόγημα, για να μας πείσει, για το πόσο καλά μέτρα παίρνει η οβρεοκυβέρνηση Παπανδρέου και πόσο αυτός ο "καλοκάγαθος", δούλεψε για να διαιωνίσει τα δυσβάσταχτα χρέη των ταλαίπωρων δανειοληπτών. Δεν λέω, άξιος ο φιλοκυβερνητικός μισθός του. Τέτοιος αγώνας θα έχει και την ανταπόκρισή του.
Διαβάζοντας τις μαλακίες του, έπαθα τη πλάκα μου... και πανάθεμά με, άρχισα να εκτιμώ τις αρλούμπες του Αυτιά και του άλλου, πως τον λένε, δεν θυμάμαι.
Ρε παιδιά, δεν μπορεί να ακούω και να διαβάζω άλλα εγώ, έτσι ξαφνικά και άλλα εσείς ή ο Καραμήτσας.... Δεν μπορεί, κάποιος είναι παγαπόντης.
Εγώ πάντως τα πήρα πλέον στο κρανίο με τον ανεκδιήγητο κυβερνητικό εκπρόσωπο Καραμήτσα του "Νέου ΙΝΚΑ" και του τράβηξα μια επιστροφή του .....βιβλίου του, περί του δίκαιου Σόλωνα και τη συσάχθειά του.....
Τον συχάθηκα.
Που ήσουν ρε Καταμήτσα τόσο καιρό και μας είχες στη μοναξιά μας????
Άϊ σιχρίιιριιιιι καραααμητσάαακι.......

Παπανδρέου, σύντομα θα εισπράξεις το αντίτιμο της βλακείας σου. Τέτοιους καραμήτσους, ούτε η χούντα δεν χρησιμοποίησε. Παπανδρέου, δεν ξέρεις μέχρι που είναι η αγανάκτηση του κόσμου, ούτε και ότι συμπτωματικά πρωθυπουργεύεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου