Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ 300 €, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ G700. - ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

Το πανελλήνιο έμαθε το όνομα της Σοφίας Ψυχογιού με τον πιο άσχημο τρόπο. Το όμορφο πρόσωπό της την έκανε "πρώτη μούρη" σε κανάλια και εφημερίδες, που τρέφονται με τέτοια, καθώς αίμα και ομορφιά είναι καταναλωτικά προϊόντα πλατιάς αποδοχής......
Είναι το θύμα τρομοκρατίας, που μόλις αποσωληνώθηκε.......
Το ότι οι συγγενείς της στον συνοικισμό Σκαλούλα του Αθαμάνιου, ανατρίχιαζαν κάθε φορά που περνούσαν έξω από τα περίπτερα και την έβλεπαν "κρεμασμένη στα μανταλάκια", ποσώς ενδιέφερε τους χασάπηδες της κοινής γνώμης.
Έχω λοιπόν κι άλλη μια είδηση γι' αυτούς, αλλά φαντάζομαι πως αυτό θα το κάνουν "γαργάρα"...

Προχτές, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, η όμορφη Σοφία έπαψε να είναι δόκιμη. Πήρε την ειδικότητα του ειδικού φρουρού, που συνεπάγεται και ένταξη στο μισθολόγιο. Έτσι δεν παίρνει πιά λειψά 300 ευρώ, αλλά έχει ανέβει στο συγκλονιστικό ποσό των 700 ευρώ και κάτι!!!

Χαράς πανηγύρια στο Νοσοκομείο που νοσηλεύεται, τσιμπούσι θα κάνουν στο κυλικείο οι γονείς της...

Δημοσιεύστε το κι αυτό, λιγούρια του ανθρώπινου πόνου, υμνείστε τους αρμόδιους που παράκαμψαν την γραφειοκρατία και δεν εξέλαβαν σαν "χοντράδα" από μέρους της το ότι απουσίαζε από την τελετή, λόγω ενός μικροπροβλήματος από μια σφαίρα που διαπέρασε τον πνεύμονά της και σφηνώθηκε στην σπονδυλική της στήλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου