Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ??? ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Οι γλείφτες και οι ρουφιάνοι επιβιώνουν σ’ αυτόν τον κόσμο!
Σήμερα στο πρωινό του MEGA και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα, έκανε την εμφάνιση του ο κρατικοδίαιτος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος εκθείαζε το έργο του Παπανδρέου, σε ότι αφορά τους Γενικούς
Γραμματείς, ενώ παράλληλα υπερασπιζόταν με σθένος τον νέο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργο Δημήτραινα! Μάλιστα το γλείψιμο του υβριστή του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, δεν είχε τελειωμό καθώς στο «παραλήρημα» του θυμήθηκε τις αρχές της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 1981, χαρακτηρίζοντας το πολύ καλό!
Οι ρουφιάνοι και οι γλείφτες θέλουν από κάπου να πιαστούν και ρίχνουν άγκυρες στο ΠΑΣΟΚ!
Το ίδιο έκανε και ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου Κομοτηνής, Άγγελος Λάσκαρης, ο οποίος αν και είναι μέλος του Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και η ΜΚΟ του επί κυβερνήσεων ΝΔ ήταν από τις καλύτερες χρηματοδοτούμενες χωρίς να παράγει κάτι το ουσιαστικό, παρά ταύτα το Σάββατο το μεσημέρι στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ (πρόγραμμα Αθηνών) μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα κυβέρνηση. Βέβαια δήλωσε και «στρατηγικός επικοινωνιολόγος» και σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της ΝΔ!!!
Α ρε που κατάντησε ο κόσμος!
Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO

1 σχόλιο:

  1. Δεν διαβαζεται το αρθρο μ αυτη την ......φωτο.....ελεος αηδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή