Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ, Ο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ, ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ, ΤΩΝ ΚΑΤ' ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ "ΜΗ ...ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ".


Ωραίο και ενδιαφέρον το κουίζ που έβαλε η ηλεκτρονική «Παρέμβαση», αναδεικνύοντας το θέμα με τον γνωστό επικοινωνιολόγο του δημάρχου και τους 9 (παρακαλώ) μισθούς που απολαμβάνει από τον Δήμο Κομοτηνής και τις επιχειρήσεις του. Ο λόγος βέβαια για τον Άγγελο Λάσκαρη, ο οποίος εκτός των άλλων κατέχει την θέση του Διευθυντή του Τομέα Πολιτικής Ανάλυσης και Τεκμηρίωσης του Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, του Συμβούλου Διοίκησης στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ευρωπαϊκή Προοπτική», ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει σε διάφορες έμμισθες κυβερνητικές θέσεις από το 2004 και μετά.
Ο Άγγελος Λάσκαρης λοιπόν εκτός από τις 130.000 ευρώ που λαμβάνει από τις διαδικασίες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ του Δήμου Κομοτηνής προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του για τεχνικές συμβουλές, παίρνει και 9 μισθούς των 1.496 ευρώ τον μήνα!!! Δηλαδή 13.444 ευρώ στο σύνολο!!! Είπε κανείς τίποτα;;;
Νοικοκυρεμένα πράγματα, αν δείτε βέβαια και τα μαύρα λεφτά που παίρνουν διάφοροι τυχάρπαστοι στις δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίοι υποτίθεται προσφέρουν έργο στον τομέα της επικοινωνίας και των γραφείων τύπου, τότε θα καταλάβετε πολλά!
Αναρτήθηκε απο PIAZZA del POPOLO

1 σχόλιο: