Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν "πλαστά προσχήματα" για να εισβάλουν στο Ιράκ το 2003, λέει Ελ Μπαραντέι.

November 03, 2009 "DPA" - Νέα Υόρκη -

Ο απερχόμενος επικεφαλής του Διεθνή Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας στον ΟΗΕ που επιτηρεί τα πυρηνικά όπλα, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, κατέκρινε τις Ηνωμένες Πολιτείες τη Δευτέρα για τη χρήση «πλαστών προσχημάτων» για την εισβολή στο Ιράκ, που κόστισε τη ζωή, ενδεχομένως, εκατοντάδων χιλιάδων αθώων πολιτών ». (Σημ. Μεταφραστη. Επισημα στοιχεια αναφερουν πανω απο ενα εκατομμυριο νεκρους, χωρια τους αναπηρους και τους προσφυγες).
Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζώρτζ Μπούς διέταξε τα στρατεύματα των ΗΠΑ στο Ιράκ τον Μάρτιο του 2003 για ανατρέψει τον Σαντάμ Χουσεΐν, επικαλούμενος στοιχεία για την ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής στη χώρα αυτή. Τέτοια όπλα δεν βρέθηκαν μετά την εισβολή. (Σημ. Μεταφραστη. Ποιοι εβαλαν τον Μπους να εισβαλει στο Ιρακ αποκρυπτει να μας πει ).
Ο Ελ Μπαραντέι παραιτείται από την κορυφαία θέση του στον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (
ΔΟΑΕ) στη Βιέννη μετά από 12 χρόνια, και αισθάνεται λιγότερο περιορισμένος να κάνει κριτική εναντίον των ΗΠΑ.

Παρατήρησε ότι το Ιράκ και τη Βόρεια Κορέα ήταν δύο περιπτώσεις που η Δύση υποψιαζόταν για την διάδοση πυρηνικών στη δεκαετία του 1990. «Θα εκφράζω πάντα την λύπη μου, στο γεγονός ότι ένας τραγικός πόλεμος, ξεκίνησε στο Ιράκ», είπε σε μια τελευταία ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. «Αυτό έγινε με βάση ψευδή προσχήματα, και δεν υπάρχει σχετική έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», (για την εισβολή) είπε. Είπε επίσης, ότι ο ΔΟΑΕ και οι επιθεωρητές πυρηνικών όπλων του ΟΗΕ, δεν είχαν βρει «αποδεικτικά στοιχεία» ότι τα πυρηνικά προγράμματα του Ιράκ εμπλέκοντο στην παραγωγή όπλων μαζικής καταστροφής. «Δεν με παρηγορεί το γεγονός ότι τα ευρήματα του ΔΟΑΕ δικαιώθηκαν στη συνέχεια», είπε, υπονοώντας ότι η αμερικανική στρατιωτική εισβολή στο Ιράκ προκάλεσε υψηλότατες απώλειες αμάχων.
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, έχει ήδη καταδικάσει την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ ως «παράνομη», διότι δεν είχε εγκριθεί από το 15-μελες συμβούλιο ασφαλειας του ΟΗΕ.

Καταπέλτης ο Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι. Ακόμα και ο Κόφι Ανάν. Κουβέντες με στοιχεία για να παραπεμφθούν τα καθάρματα, για εγκλήματα πολέμου. Μαζί με τον Μπούς και την ηγεσία του Ισραήλ, ας δούμε ακόμα μία ομάδα εγκληματιών, που έστησε τα ψέματα, για την εισβολή στο Ιράκ (αύριο τα υπόλοιπα με τη βοήθεια του Μίμη):
The first group contains current and former Pentagon and State Department officials.
Το Πρωτο γκρουπ ειναι πρωην και τωρινοι αξιωματουχοι στο Πενταγωνο και στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
Richard Perle Ριτσαρντ Περλ, Εβραιος, πρωην κορυφαιος συμβουλος στο Αμερικανικο Πενταγωνο απο τους πρωταγωνιστες της εισβολης στο Ιρακ.
Douglas Feith Νταγκλας Φαϊθ, Εβραιος, τριτος στην σειρα στο Πενταγωνο μετα τον Υπουργο Αμυνας Ραμσφελντ, και τον Εβραιο Γουλφοβιτς. (Οποιαδηποτε σκευωρια μαγειρευοτανε στο γραφειο του)

Eric Edelman Ερικ Εντελμαν, Εβραιος
Marc Grossman Μαρκ Γκροσμαν, Εβραιος, πρωην πρεσβης στην Τουρκια μπλεγμενος (ακολουθα με την μεταφραστρια του FBI Σιμπελ Εντμοντς) σε εμποριο ναρκωτικων, παρανομης διακινησης πυρηνικων οπλων και κατασκοπεια εναντιον των ΗΠΑ

Brent Scowcroft Μπρεντ Σκουοκροφτ, Συνταξιουχος Αμερικανος Στρατηγος χρηματοδοτουμενος απο το Τουρκικο Λομπι
Larry Franklin Λαρι Φρανκλιν Αμερικανος, Καταδικασθεις σε 12 χρονια φυλακη για κατασκοπεια υπερ του Ισραηλ με συγκατηγορουμενους δυο κορυφαιους Εβραιους του Ισραηλινου Λομπι. Το πανισχυρο Ισραηλινο Λομπι επενεβη στο υπουργειο Δικαιωσυνης του Ομπαμια, και εβαλε την υποθεση στα συρταρια για τους δυο Οβριους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου