Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ήταν ένα μικρό καράβι, που ήταν σα- σα- σάπιο κάραβο…..

Fantastic Komotragode
Ήταν Μικρό, αλλά στις Φώτο γυμνό, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και με εξαίρεση τη Μεσόγειο, τον Ατλαντικό, τον Εύξεινο Πόντο και τη Βόρεια Θάλασσα, κατά τα άλλα ήταν και αταξίδευτο.
Το πήραν στη ΝουΔού νύχτα από αναδασμό ή απαλλοτρίωση ή πειρατικό ρεσάλτο και το καλαφάτισαν εξ αρχής, στη παραλία με τη συμβολική ονομασία ΜΗΚΥΒΕΡΝΑ !!! της Χαλκιδικής, εκεί που κολυμπούσε μικρός με τη γιαγιά του ο παρατημένος κυβερνήτης Kostas. Το πασάλειψαν έλαια, λίπη, καπνίσματα και πίσσες μαύρες, σαν τη ψυχή του κυβερνήτη Kostas. Τρίψανε τα φάλτσα και τα ίσια του και το έβαψαν μπλε, για να μη το ξεχωρίζουν τα ραντάρ του ανταγωνιστή Στηβ Κακέτση, απ τα θαλασσινά νερά, μη και διαμαρτυρηθεί κι η Αλέκα για δήθεν διακρίσεις υπέρ των αυτοχθόνων ιχθύων λαθρομεταναστών.
Επί τέλους του φόρεσαν την αλύγιστη περούκα του Καλογερόπουλου και το έκαναν περοκεάνιο.
Προτού λιγοστέψει η εύλογος χρόνος, για την αναχώρηση του Κυβερνήτη Kostas, για το TUFTS University, φτιάξανε δημόσιο ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό, χωρίς δημοσίευση, γιατί ως συνήθως τους ξέρουν και ξεραίνονται τους συμμετέχοντες, έτσι για να μάθουν ποιος θα καπετανέψει το ταχύπλοο περοκεάνιο στη μετά Kostas εποχή.
Για το αδιάβλητο των διαδικασιών, καλού κακού φώναξαν τη διάσημη σε όλη την Ενωμένη υπό διάλυση Ευρώπη, Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (γνωστή και ως ΕΠΥ της Συγγρού και μη χειρότερα).
Με την έναρξη του διεθνούς διαγωνίσματος, αποκλείστηκε αυθωρί και παραχρήμα, σύσσωμη η αντιπολίτευση, γιατί διαφάνηκαν προθέσεις ενδόμυχες, να ριχθεί το σκάφος στις ξέρες και να ξεραθεί, προ του βαπτίσματος.
Ακολούθησε ο ομόφωνος αποκλεισμός της Μητσοτάκενας, γιατί από τότε που Μπακογιαννίστηκε στο Καρπενήσι , οδηγεί μόνο μουλαροκίνητα οχήματα.
Χωρίς δεύτερη σκέψη και με μηδενικές αντιρρήσεις, απομακρύνθηκε βιαίως ο Σαμαράς, γιατί είχε λέει, ειδικό συμφέρον, αφού για τα πασαλείμματα και τα πασπαλίσματα του σκάφους, χρησιμοποιήθηκε αγνό και παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας.
Ο Μεϊμαράκης προφασίστηκε ότι έχει να διαβάσει Γραμματική, εν όψει και της επαναλήψεως της Γραμματείας του κόμματος και αποχώρησε κουτσαίνοντας οικειοθελώς, πριν απορριφθεί νομίμως και κλοτσηδόν. Ο Στυλιανίδης έμεινε ανεξεταστέος, διότι το piazzadelpopolo του έκρυψε την εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ανάδειξης εργολάβου καπεταναίου και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο.
Ο παπΆρης του γένους των σπηλελαιοειδών, αντί για προσφορά πλοήγησης, κατάθεσε νέο απόκρυφο και δαιμονισμένο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού και λόγω των γνωστών αντιλήψεών του περί τα νεαρά σκάφη τα αμφίβια, αποκλείστηκε για προληπτικούς λόγους.
Η Μαριέττα αναζητήθηκε αλλά δεν ανεβρέθηκε, γιατί τη κοπάνησε νωρίς για τις Βρυξέλες και αντί για προσφορά άφησε συνθηματικό υπηρεσιακό κομματικό σημείωμα, με την ένδειξη «τώρα μπορείτε να-πά’ να γαμηθείτε».
Ο Σαρακατσάνος δεν πρόλαβε τις προθεσμίες, γιατί καθυστέρησε στις ουρές του ΙΚΑ, όπου περίμενε με υπομονή, να βγάλει τη σύνταξή του και θεωρήθηκε παραιτημένος.
Ο Βουλγαράκης με τον Μαγγίνα, τον Γκαγκαλούδη, τη Κεφαλογιάννη και τον Λιάπη, ως μέλη της νεοδημοκρατικής επιτροπής σύνταξης του νέου κώδικα ηθικής και δεοντολογίας του κόμματος, διαπίστωσαν ότι είχαν ασυμβίβαστο και πήγαν στα κανάλια.
Άγνωστος διεκδικητής της εργολαβίας καπετάνευσης του σκάφους, εν τω μέσω της νυκτός, ξαναδιορίζει πρόεδρο και κήρυκα της Μεγάλης και Πανελλήνιας και μοναδικής στον κόσμο όλον Επιτροπής Προμηθειών Υγείας του Αβραμόπουλου, τον ίδιο που συνεχώς παραιτείται και επαναπροσλαμβάνεται, με την ίδια ευκολία που κατεβάζει τα βρακιά του (με τη καλή έννοια βεβαίως, βεβαίως).
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κοιτάζει ευθέως στα όμματα τον ταμία της Αριστοπέους 17-19, με τη κοκαλωμένη φράντζα και το χαμόγελο τραβεστί της οδού Συγγρού, ο οποίος και του μειδιά ως Τζοκόντα και ρίχνει χτύπους τρεις συνθηματικούς και φαρμακερούς στη τζαμαρία του Rolex του.
Η ομάς περιφρούρησης του αδίστακτου κακοποιού και γαμίκουλα της σαβουρίας, με τις γαλαζοπράσινες «χλάπα-χλούπα» καραμπίνες, περικυκλώνουν τη τράπεζα διαπραγμάτευσης της ΕΠΥ, στήνουν στις γωνίες καμιά 45ριά ιούς της γρίπης των γουρουνιών, 39 της Η1Ν1 και 32 της γρίπης Α. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες διέδιδαν, πως για λόγους εκφοβισμού, έριξαν στο πάτωμα και 21 χειροβομβίδες καουτσούκ coca cola 3E. Τώρα, το ότι όλες οι γρίπες είναι αδελφές, το ξέρω κι εγώ και το πορνείο της Αριστοπέους. Απλά, ο διαχωρισμός είναι απαραίτητος για λόγους μάρκετινγκ. Το απόλυτο της ευταξίας ασφαλίστηκε ακαριαίως. Κιχ δεν ακούστηκε.
Στο παρακείμενο τζάκι της αίθουσας του Εβραϊκού HAYAT, όπου και συνεδρίαζε η αδιάφορη επιτροπή, ρίφθηκαν και κατακάηκαν από τις 35 προσφορές, οι 34 για τους λόγους που προαναφέραμε.
Ο Kostas ανέκφραστος, κωλοτριβόταν καθήμενος στο όρος Αιγάλεω, και βάζοντας το χέρι στη δεξιά του τσέπη, συγκράτησε την αγωνία του, καθώς παρακολουθούσε τις εξελίξεις, ανάδειξης νέου εργολάβου διακυβέρνησης του καραβιού (νέου καπετάνιου), παίζοντας playstation. Δίπλα, ο Αλέκος μάθαινε να παίζει φακιρικά, με το δαχτυλίδι του μπαμπά, σύμφωνα με μυστικά που του μαρτύρησε ο Σημίτης.
Ο Γενικός SAVATAKIS, κρατώντας γερά τη ξανθόκανη χλάπα-χλούπα καραμπίνα του, την αποκαλούμενη διεθνώς και ανωσκελίτισσα, αρπάζει τον Πρόεδρο της Επιτροπής απ’ τον λαιμό και τον υποβοηθά να ανέβει στη τράπεζα διαπραγμάτευσης, για ανακοίνωση του ενός και μοναδικού αποτελέσματος.
Ο επιτροπάρχης του διαγωνισμού, πήγε να ψελλίσει τη χιλιοειπωμένη και αγαπημένη του λέξη «παραιτούμαι», αλλά του τη σκότωσε η βλοσυρή ματιά του Γενικού SAVATAKIS της Botsovalias. Αναγκαστικά, ανοίγει τον μισάνοιχτο, αλλά μοναδικό εναπομείναντα φάκελο και στην αρχή χύνεται σκόρπια στο σανιδένιο πάτωμα, το έλλειμμα των 8.500.000.000,00€ του Υπουργείου Υγιεινολογίας της μακρινής και αδιάφθορης Botsovalias. Αφού γκελάρισε κροταλίζοντας και το τελευταίο σέντσι, βγαίνει επιτέλους από τον φάκελο της αμαρτίας, το όνομα του νέου καπετάνιου σε αφίσα: ΜΗΤΣΟΣ ΑΒΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.
ΝΑΙ !!!!!!! Ο ένας και μοναδικός, ο «αδιάφθορος» πρωταγωνιστής της οθόνης μου κυριάρχησε αδιαφιλονίκητα για άλλη μια φορά των πάντων και πανίσχυρων και φρικτών του αντιπάλων, χωρίς να παραστεί καν η ανάγκη νεκρανάστασης ενός ΚΕΠ του τρισάθλιου παρελθόντος….
Ο ελεεινός Savatakis, αφού τακτοποίησε τον γιο του, τον διατάζει να εκδώσει το πιστοποιητικό ποιότητας και παρθενίας κατά ISO, CE και ΕΛΟΤ του σκάφους, ενώ ο ίδιος ξαναδιορίζεται Τομεάρχης για τον έλεγχο των STRIPBAR, BOUZOUKIABAR, HOTELBAR, BOURDELOBAR, και όλων των 120.000 μαγαζιών υγειονομικού ενδιαφέροντος μίζας, σε ακτίνα 700 χλμ από τα πεζοδρόμια της Συγγρού, με εξαίρεση των καζίνων στο σύνολό τους καθ’ άπασαν την επικράτεια. Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο, το τρωκτικό της μακρινής Botsovalias, απαλλάσσει της κόπωσης τον αρχηγό της αξιωματικής και μείζονος αντιπολίτευσης, από την ανίχνευση και τοποθέτηση νέου και άπειρου απατεώνα γενικού.
Καθ οδόν προς το καρνάγιο, ακούστηκαν εξ αυτού και δι αυτού κραυγές και οιμωγές, και τρεις πακιστανούς εργάτες θεάθηκαν να προσεγγίζουν τη κουστωδία του νέου καπετάνιου, αλλόφρονες. «Κύριε, λέγουν και αποφωνούν τον νέο καραβάρχη της ΝουΔού, κύριε… κύριε…, το καράβι πάει, πάει γιαλό… βαθιά…», κι ο Αβραμήτσος ατενίζει τον ορίζοντα να δει που πάει το σκάφος… πουθενά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στη δεύτερη φώτο, ίσα που προλάβαμε να αποθανατίσουμε τον πρόωρο καταποντισμό του σάπιου καραβιού, που το μεταβαπτίσαμε και βαθυσκάφος).
Έρχεται κι ο αρχιμάστορας του καρνάγιου Μαγγίνας, και με όλη του τη σοβαρότητα και το ολοκαίνουργιο ήθος, λέει: «Αρχηγέ, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σε ενημερώσω, ότι δυστυχώς το σκάφος δεν υφίσταται πλέον!!! Το σανιδοπάτωμα της δικαιοσύνης μας, ήταν δυστυχώς διεφθαρμένο και δεν άντεξε ούτε τα καρφιά του Τατούλη, ο δε Καρατζαφέρης μας ξαπόστειλε μόνο μπετονόκαρφα που αποδείχθηκαν ακατάλληλα της χρονικής συγκυρίας. Κατόπιν τούτων, το καράβι σας δεν άντεξε στη δοκιμαστική του πλεύση και κείτεται στον βυθό απορροφημένο, σαν φραπέ στη λήξη του. Θα απαιτηθεί όπως καταλαβαίνεται, τουλάχιστον μια τετραετία για να κατασκευάσουμε νέο και παρθενοτάξιδο καράβι.Εν τω μεταξύ, οι 40 μνηστήρες του άγονου διαγωνισμού, με τη βουβή συμπαράσταση της νεοπηνελόπης Αναστασίας, περικύκλωσαν στη ζούλα τον Αλέκο, για να του αποσπάσουν τη προσοχή, μαζί με το χρυσό δαχτυλίδι καπετανίας του μπαμπά Kostas, ώστε να το καταστήσουν διεκδικήσιμο, για να ζητήσουν επανάληψη του διαγωνισμού εργολαβίας, λόγω έλλειψης ανταγωνισμού……. Τα 4 νέα χρόνια αβεβαιότητας, μόλις άρχισαν στη ΝουΔού και εξ αρχής φάνηκαν οι άγριες διαθέσεις του Στηβ Κακέτση, ως οιωνοί αντίπαλου του Αβραμήτσου στους επικίνδυνους δρόμους της αδυσώπητης νύχτας με τους χίλιους νταβατζήδες και τους 5.000 αρχινονούς των 120.000 νυχτερινών κέντρων, που αποδείχθηκε ότι καπνίζουν λιγότερο από τα μπαράκια των διοικητών νοσοκομείων του υποψήφιου καπετάνιου μέλλοντος σκάφους…………………….

1 σχόλιο: