Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Αφού συνεταιρίστηκε, συνδιαλέχθηκε και συναπαυτώθηκε της συνεννοήσεως με όλες τις διοικητικές, δικαστικές και εκκλησιαστικές (Ιερωνυμικές) αρχές και αφού εκμαίευσε συγκατάβαση επί της συνουσίας του προβλήματος των γουρουνιών του, ο μέγας και ανυπέρΒλητος αρχηγός της γρίπης ΑΑΑ (της μετεξέλιξης των αριστείων του), έδωσε στη δημοσιότητα τα μυστικοπαθή του σχέδια για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της γριπός των φαρμακοτριφτών κλπ αλλοφίλων, παιδοφίλων και συγγενών, λίγο πριν συναντηθεί με την απαραίτητη Αλέκα εκ του περισσού και του αποταμιευμένου αγώνος.
Σε μια λιτή και δεμένη τελετή στην οδό Αριστοτέλους 17-19, παρουσίασε το πρώτον, δύο πρώτα στρατόπεδα αντιγριπικής συγκέντρωσης και καταπολέμησης της φτώχειας ταυτόχρονα και συνδυαστικά και ομού με περιττώματα
Το ένα εξ αυτών, θα εφημερεύει στη περιοχή των χαράδρων της Γκλάβας του, σε απομίμηση ξύλου Άουσβιτς, χωρητικότητας 400.000 θέσεων όρθιων και ξαπλωμένων συγχρόνως, δίπλα σε φούρνο μπάρμπεκιου.
Το έτερον εκάτερον, ακριβές αντίγραφον επικυρωμένο του
Νταχάου, θα εδρεύει στις παρυφές της τρέλας του, Εγκλωβοί ονομαζόμενοι, της τοποθεσίας μη προσδιοριζόμενης επακριβώς, προς διατήρηση της ησυχίας της.
Περί το τέλος της σχιζοφρενικής αποκαλύψεως και επιδείξεως ηγετικού προφίλ αλουμινίου, ο ηγέτης του ανθυγιεινού μέλλοντός μας, σηκώθηκε και με ένα νεύμα του ξεσήκωσε το αυθόρμητο του χειροκ
ροτήματος, μέχρι σπασίματος των υαλοπινάκων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των νεύρων μας.
Ολίγον μετά, στες 5 παρά 5, καταδέχθηκε και την Αλέκα εκ του περισσού, με σακάκι από το Μοναστηράκι, άνευ γραβάτας και χωρίς φερμουάρ.
Μετά από σκληρή λαϊκή διαπραγμάτευση, οι δυο άντρες, Δημήτρης και Αλέκα, έδωσαν τα αριστερά τους χέρια και έσφιξαν από συμφωνία, σύμφωνα με την οποία ο Αβραμόπουλος αυτοδεσμεύτηκε να παραδώσει στην Αλέκα έναντι κουπονιών του κόμματος, 82.228 εμβόλια γρίπης χοιρινά ΑΑΑ, για τις ανάγκες των ευπαθών του ΚΚΕ, το πρώτιστον και κατ' αρχάς.
Μετά τη μεγαλειώδη συμφωνία, η Αλέκα η μεγαλοπρεπής, άδραξε τη θρυλική της κατάμαυρη τσάντα με ειδικές ανάγκες και ειδικά προτερήματα και αναχώρησε προς άγνωστη συνδικαλιστική συγκέντρωση.
Η Δημοκρατία αποκαταστάθηκε με τη προκαταβολή των εμβολίων και την αποσυμφόρηση των ευπαθών νοσοκομείων από ανεπιθύμητους γριπιασμένους και περιττά φταρνίσματα. Η έλλειψη μασκών χειρουργείου αποσοβήθηκε. Ο λαός νίκησε. Η Αλέκα θα είναι Γραμματέας και για τα επόμενα 25 χρόνια......
Κι όλα αυτά, ξέχωρα από τον αναγνωρισμένο μηχανισμό του Ιερώνυμου.
Ουφφφφφφφφφφφφφ........ σωθήκαμε για άλλη μια φορά.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου