Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ- REAL FM: ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΜΕΑ

Ξεφωνίστε τους, να δείτε για πότε τα μαζεύουνε!!!
Στην αριστερή φωτογραφία, το μήνυμα των συνεργατών του Χατζηνικολάου μπροστά από τα γραφεία του σταθμού , είναι ξεκάθαρο.
"Βάζουμε το καρτελάκι με το σήμα του RealFM στο παρμπρίζ, και παρκάρουμε όπου γουστάρουμε. Έχουμε χεσμέν...τους πεζούς. Υπάρχει και η Κηφισίας για τα αναπηρικά καροτσάκια". Και για επίρρωση του μηνύματος τοποθέτησαν την Γαλαζο-Πράσινη χέστρα στο πεζοδρόμιο (δεξιά φωτό).
Μήνυμα ελήφθη. Over.
Ανταποδίδουμε!!!
από adena

ΚΕΝΤΡΙ : Ρε παιδιά, στην αριστερή φωτό βλέπω μια κίτρινη ταμπέλα, προφανώς από Σχολή Χορού, "Gene Kelly". Ίσως τα καλοθρεμμένα του Χατζηνικολάου, να θέλουν να "χορέψουν στο ταψί" την μητέρα με το παιδικό καροτσάκι ή τον Α.Μ.Ε.Α. με το αναπηρικό καροτσάκι ή ακόμη και τον απλό πεζό που θέλει να μην του στερούνε το δικαίωμα της ασφάλειας του πεζοδρομίου.

Όμως οι μαγκίτες του RealFM, ας μην ξεχνάνε ότι ο Gene Kelly χόρεψε εκπληκτικά το "I'm singing in the rain" κι έτσι και βρέξει πολύ φτύσιμο στην Κηφισίας, θα δούνε τι σημαίνει αυτό που στην Ήπειρο λέμε "ρέμα και κατεβασιά"...Γι αυτό ξεφωνίστε τους όλοι μαζί μέσα από τα blogs, να δείτε για πότε τα μαζεύουνε οι λεβέντες...

Αναρτήθηκα και στο ΚΕΝΤΡΙ >>>>http://aletri.blogspot.com/2009/07/blog-post_5315.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου