Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ GRIPI'S WORLD CAP ΑΠ' ΤΟΝ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ - ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ 1η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ


Εκεί που καταληφθήκαμε από τη κατήφεια μας για τον χωρισμό του Νίνο από τη γκόμενά του, ήλθαν δύο διεθνείς επιτυχίες και ανάστησαν το ηθικό το γκρεμισμένο μας.
1.- Η Κατερίνα Στανίση θα εμφανιστεί απροσδιόριστο αριθμό Σαββάτων, στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής (!!!!!) για να χαρίσει τις καψούρες της σε Γοργόνες και Μάγκες της περιοχής. ΟΛΕεεεεε!!!!!!!
2.- Και κυριότερο. Ρίγη συγκίνησης διέτρεξε τις ραχοκοκαλιές των απανταχού Ελλήνων και των Καλάς και των Ελληνογενών Ινδιάνων του Αμαζονίου, η τεραστίων διαστάσεων επιτυχία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μας και οπωσδήποτε μεγάλου μέλλοντος ηγέτη μας, να κατακτήσει τη πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εξάπλωσης της Γρίπης ΑΆΆ΄ (GRIPI'S WORLD CAP 2009), που διεξάχθηκε στο Modevidamou. ΟΛΕ - ΟΛΕ - ΟΛΕ - ΟΛΕ - ΟΛΕ - ΟΛΕ - ΟΛΕ - ΟΛΕ - ΟΛΕ!!!!!!!!
Το φιλοαβραγιόζικο ίδρυμα "ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΕΙΟ", όπως δεν γνωρίζετε, είχε αθλοθετήσει από έτους περίπου, χρυσό κύπελλο, για τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (ή Κύπελλο) Γρίπης, ολοκληρώθηκε μόλις χθες στις 12.01μ.μ. και από το πρωί ο Έλληνας εκπρόσωπος, ο για πολλούς απρόσωπος Μήτσος Αβραμόπουλος, άρχισε ραγδαία, να αποκτά διαφορά από τον δεύτερο ανίκανο και του έριξε τρεις στροφές, τρεις γύρους και τρία σουβλάκια-καλαμάκι.
Το ίνδαλμά μας, μετά τη σαρωτική και αδιαμφισβήτητη νίκη του, ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση του ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΕΙΟΥ ιδρύματος και προσήλθε στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, σαν απλός άνθρωπος και κοινός θνητός. Έτσι όπως υποδέχθηκε την Αλέκα, χωρίς κασμίρι, χωρίς γραβάτα, χωρίς ξεβράκωτα θηλυκά πιράνχας, χωρίς καν μπάντα να πεονίζει........
Σε μια σεμνή τελετή, μέσα σε κατάνυξη που θα τη ζήλευαν οι Εφραίμ του κόσμου, συνοδευόμενος μονάχα από τον αχώριστο φίλο του Savatakis, General Inspector of Botsovalia, το θρυλικό πιράνχας όλων των πιράνχας, ήλθε και ανέβηκε στο βάθρο.
Ο Πρόεδρος του ιδρύματος, αυτοπροσώπως ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ολόσωμος, είχε τη μοναδική του τιμή, με δάκρυα στα μάτια, να απονείμει το χρυσό κύπελλο, στον πρωτεργάτη διάλυσης του ΕΣΥ. Όλοι κατανοήσαμε τον Εθνικό του σχεδιασμό ακόμα και για διάλυση της Εθνικής Οικονομίας με χρέη - χρέη - χρέη, ώστε βήμα-βήμα να κατακτήσει τη κορυφή και να οδηγήσει την Ελλαδάρα μας στη ΠΡΩΤΗ θέση των Παγκόσμιων Αγώνων για την εξάπλωση του ιού της γρίπης Α΄των χοίρων.
Μετά το τέλος της τελετής κηδείας, ο Αβραμόπουλος, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς Πανελλήνια διάσκεψη Νομαρχών, χωρίς Πανελλήνιο συνέδριο Δημάρχων, χωρίς καν τις 47 Εθνικές Επιτροπές και τα 52 Εθνικά Συμβούλια του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αποχώρησε με σεμνότητα και ταπεινότητα από το ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΕΙΟ, αποκάτω από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές του Προέδρου του ιδρύματος κου ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ.
Κάποιοι περίεργοι και απροσδιόριστοι ήχοι και κροταλισμοί, δεν κατονομάζονται........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου