Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ...ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ!!!!!

Στο γραφείο του Αντώνη Μπέζα αποστάστηκε σεμνά και ταπεινά μια...Νοσηλέυτρια!

Αποκαλυπτική ερώτηση του Μιχάλη Καρχιμάκη στον Αβραμόπουλο

Την μετακίνηση Νοσηλευτικού Προσωπικού από το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και λοιπές ατασθαλίες στο Νοσοκομείο Φιλιατών,μεταξύ των οποίων και απόσπαση στο γραείο του Υφυπουργού Οικονομικών Αντώνη Μπέζα,καταγγέλλει με ερώτηση την οποία κατέθεσε προς τον Υπουργί Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.Αναλυτικά στην ερώτηση του κ. Καχρχιμάκη αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Υπουργέ,
Με την υπ. αριθ. 2342/6-3-09, απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Παππά, εντέλονται να «μετακινηθούν» οι νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας για «υπηρεσιακές ανάγκες» στο Νοσοκομείο Φιλιατών, των οποίων η μετακίνηση θα γίνεται εκ περιδρομής ανά δίμηνο.Προκειμένου ο Διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών να στηρίξει νομικά την απόφασή του, επικαλείται αόριστα τις διατάξεις των νόμων 3229/2005 (Νόμος για το ΕΣΥ) και 3528/2007 (υπαλληλικός κώδικας). Οι νοσηλεύτριες του Κ.Υ. Ηγουμενίτσας με αίτησή τους ζήτησαν διευκρινήσεις και στην απάντηση που έλαβαν από το Διοικητή του Νοσοκομείου, αυτός τους αναφέρει ότι σύμφωνα με το άρθρο 7, παρ.8 του Ν.3329/2005, που αφορά τις αρμοδιότητες του Διοικητή, αυτός αποφασίζει για τις μετακινήσεις προσωπικού, εντός των διοικητικών ορίων ευθύνης του…
Ωστόσο δεν αναφέρεται στις διατάξεις του υπαλληλικού κώδικα 3528/2007, ............
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ >>>>> epirusgate.blogspot.com
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις νοσοκόμων που τις βολεύουν Υπουργοί και Υφυπουργοί (σε θέσεις εννοώ). Είναι προφανές, ότι η αδιάφθορη κυβέρνηση Καραμανλή, έχει προσβληθεί από τη νόσο των γουρουνιών, ή προετοιμάζεται για να την αποκρούσει, προτάσσοντας τα σθεναρά στήθη του ηρωικού νοσηλευτικού προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου