Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΩΝ BLOGGERS - ΠΑΝΤΟΥ.

Γίναμε Αζερμπαϊτζάν ρεεεεεεε

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Αζερμπαϊτζάν.
Τώρα κατάλαβα γιατί όταν πριν μερικούς μήνες ήρθε ο άρχοντας του Αζερμπαϊτζάν με την κουκλάρα γυναίκα του, τους έγινε τέτοια υποδοχή... και τί υποδοχή... όταν μάλιστα είναι γνωστό πόση λαμογιά κυκλοφορεί εκεί και μάλιστα με πρώτο και καλύτερο τον άρχοντα και τη σύζυγο που τόόόόόόσο καλοδεχτήκαμε.
Λοιπόν στο Αζερμπαϊτζάν που λέτε, έχουν συλλάβει τους εξής 2 μπλόγκερς κα τους έχουν κλείσει στη στενή.Τον Adnan Hajizade και τον Emin Milli.
Ο δικηγόρος Elton Guliyev είπε ότι η απόφαση να παραμείνουν φυλακισμένοι οι μπλόγκερς είναι αντίθετη με το Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εδρεύει στο Στρασβούργο.
Εχει γίνει έφεση, αλλά αν το δικαστήριο δεν δεχτεί, θα παραμείνουν στη στενή 5 χρόνια με την κατηγορία του Χουλλιγκανισμού!
Την περασμένη εβδομάδα οι Ρεπόρτερς χωρίς σύνορα στείλανε γράμμα διαμαρτυρίας στον υπουργό δικαιοσύνης του Αζερμπαϊτζάν και ζήτησαν να ελευθερωθούν οι μπλόγκερς.
Επί τη ευκαιρία τα συναδελφάκια μας βρίσκονταν σε ιντερνετ καφέ την ώρα της σύλληψης και στέλνανε αντικυβερνητικά βίντεο και μηνύματα στο Facebook.
Οι εκεί μπάτσοι πλάκωσαν τα παιδιά στο ξύλο όταν τα έπιασαν.

Αναρτήθηκε στο http://malakistan.blogspot.com/2009/07/blog-post_9020.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου