Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κε ΚΑΡΤΕΛ

Όπως έχω δείξει με τις αναρτήσεις μου, είμαι κι εγώ ταυτισμένος με την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, που αφορά την ανικανότητα του George Papandreu.
Για να καταλήξω εκεί μου φτάνει η ειλικρινής αντικειμενική πολιτική κρίση.
Άλλο αυτό και άλλο η όψιμη πολιτική αλητεία του ΚΑΡΤΕΛ των συνταγματολόγων, που χρειάστηκαν 2,5 μήνες για να "καταλάβουν" ότι μια πολιτική επιλογή και βούληση είναι αντισυνταγματική και επί 5 χρόνια, το τρισάθλιο ΚΑΡΤΕΛ είναι το μόνο που δεν είδε το ξεσκίσημο των συνταγματικών διατάξεων, που γινόταν και γίνεται, από τη σάπια διακυβέρνηση Καραμανλή!!!!!
Σήμερα Τρίτη (και φαρμακερή), με τη τσίμπλα στο μάτι, ο Γ. Κασιμάτης ήταν σε απ' ευθείας σύνδεση με μεγαλοκανάλια και επαναλάμβανε τις αθλιότητές του, για να στριμώξει ένα κόμμα (που δεν το γουστάρω με τίποτα), επειδή πολιτικά κρίνει ότι προέχει να φύγει το σάπιο καθεστώς.
Το σάπιο καθεστώς, στο οποίο ο Κάρλος Παπούλιας από τη πρώτη μέρα της θητείας του, συμμετέχει ενυπόγραφα σε όλες ανεξαιρέτως τις Νεοδημοκρατικές αθλιότητες σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Γαργάρα έκανε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο πολιτικάντης Κασιμάτης, έστριβε από γωνία και δεν ξεκόλλαγε από τη σάπια-όψιμη ανακάλυψή του, για παράβαση του συντάγματος και θρασύτατα ισχυρίστηκε ότι αν ο Παπούλιας δεν υπόγραφε θα .....παραβίαζε το Σύνταγμα.
Ο ψευδολόγος του συντάγματος που και αυτός συνέταξε:
----- Κρύβει ότι οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας και ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, έχουν επιστρέψει για νομικά και συνταγματικά ελαττώματα, εκατοντάδες Προεδρικά Διατάγματα.
----- Κρύβει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι εγγυητής της τήρησης του Συντάγματος.
----- Κρύβει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ακόμα κι αν δεν έχει πολιτευθεί, είναι κυρίαρχο πολιτικό ον και όχι μπαστούνι σάπιου καθεστώτος.
----- Κρύβει επίτηδες, το ουσιώδες συστατικό ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που είναι αναγκαίο για διάπραξη συνταγματικής παραβατικότητας. Κρύβει επίτηδες, ότι το συστατικό αυτό υπάρχει στον Παπούλια και στον Καραμανλή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει στα κόμματα και τα στελέχη της αντιπολίτευσης, που στερούνται κρατικής εξουσίας. Η λογοκρισία σου Κασιμάτη, είναι φανερά στην εξυπηρέτηση των φορέων άσκησης εξουσίας και κατά της ελεύθερης έκρασης πολιτικής γνώμης. Αυτά, σε συνδυασμό με την επαγγελματική σου ιδιότητα του συνταγματολόγου, σου προσδίδει την ευθύνη κατάφορης παραβίασης του Συντάγματος, στη σύνταξη του οποίου συμμετείχες και το ποδοπατάς.
----- Κρύβει ότι, ναι μεν δεν μπορεί να επιβάλει άποψη στη σάπια κυβέρνηση, οφείλει όμως να παραιτηθεί, αν εξαναγκάζεται να υπογράφει παράνομα και αντισυνταγματικά διατάγματα. Σε κάθε περίπτωση οι αντισυνταγματικές προεδρικές υπογραφές, είναι συμπράξεις σε επανωτά πραξικοπήματα, είναι αχυράνθρωπος και εξαναγκάζει σε ζυγό υποτέλειας έναν ολόκληρο λαό.
Γι αυτό σας λέω Κασιμάτη και ΚΑΡΤΕΛ καταστρατήγησης του συντάγματος:
1.- Η επιστημονική αλήθεια, όποια κι αν είναι η αφετηρία, είναι μία και μοναδική. Έξω από το ΚΑΡΤΕΛ που διευθύνεις Κασιμάτη, η επιστημονική αλήθεια, είναι εντελώς αντίθετη από αυτή που σέρνεις με γελοιότητα στα κανάλια και στις εφημερίδες, τις 4 τελευταίες μέρες, για θέμα γνωστό εδώ και 2,5 μήνες στους πάντες.
2.- Οι σημερινές σου θέσεις, είναι σε πλήρη αντίθεση, με τις αντίστοιχες θέσεις που έπαιρνες σαν έμμισθος σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, που τις έκανες δημόσια για να συγκαλύπτεις τους εκλογικούς και πολιτικούς αιφνιδιασμούς του Ανδρέα.
3.- Ποιος σημερινός μεγαλοσυνταγματολόγος θα μας πει, για το ποιοι στελέχωσαν τη συντακτική επιτροπή του Παπαδοπουλικού συντάγματος της χούντας. Ποιος κουβάλαγε τη τσάντα του Γεωργόπουλου?
4.- Με ποιο τρόπο σκαπούλαραν την εκδίωξη από τη Νομική Αθηνών, Κορυζής και Κασιμάτης, μετά τη πτώση της Χούντας?
Καλά θα κάνει το ΚΑΡΤΕΛ να αλλάξει πεδίο. Ας ασχοληθεί με τα τσιμέντα "τσιμέντο να γίνει".... άντε με τις κάμερες..... άντε με το δικαίωμα του συναθραίζεστε..... άντε με την ελεύθερη έκφραση άποψης και πολιτικής γνώμης των bloggers..... άντε και γ.......
Αρκετά αυτοξευτιλίζεται τις τελευταίες μέρες το ΚΑΡΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου