Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Η ΥπΕΕ (ΣΔΟΕ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ

Για να γίνει πιο εύπεπτο το προηγούμενο άρθρο, για το που στέλνουν κλεμμένα και δάνεια τα λαμόγια του σάπιου καθεστώτος, διαβάστε τη παρακάτω επιβεβαίωση της ΥπΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ), που έγινε πάνω σε έρευνες Επιθεωρητών, τους οποίους το σάπιο καθεστώς Αβραμόπουλου του χώρου υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, έδιωξε σαν ανεπιθύμητους
Αποκαλύφθηκε λέει η "είδηση", για την απάτη κατά του Ε.Σ.Υ., από κύκλωμα υπερτιμολόγησης βηματοδοτών. Με τριγωνικές και πενταγωνικές και βάλε βρώμικες συναλλαγές, υπερτιμολογούσαν τους βηματοδότες και τεράστιο αριθμό καρδιολογικών και ορθοπεδικών εμφυτευμάτων. Τα κωλόχαρτα των απατεώνων, αφού οι παραγγελίες δινόντουσαν σε Αγγλία ή Γερμανία ή Γαλλία και άλλη ανεπτυγμένη τεχνολογικά χώρα, έκαναν (και συνεχίζουν απτόητα να κάνουν) το ταξίδι της ζωής τους στη μισή υφήλιο, των εξωτικών παραδείσων, των μαϊμού offshore εταιρειών, για να βγει το τελικό τιμολόγιο. Η πούστικια ψευτοδιακίνηση των παραγγελθέντων ειδών, ενώ από τη παραγωγό εταιρεία ξεκίναγε με λογική τιμή διεθνούς ελεύθερης αγοράς, ο τελικός μαστροπός εκδότης του τελικού τιμολογίου, τιμολογούσε σε τιμές +800% της αρχικής. Το θράσος των ντόπιων και ξεντόπιων απατεώνων είναι σε τέτοια επίπεδα, που δεν τους καίγεται καρφί, το ότι εύκολα τους παίρνουν χαμπάρι, αφού τα παραγγελμένα είδη δεν ακολουθούν τη τρελή πορεία των εικονικά διακινούμενων χαρτιών μεταξύ των υπεράκτιων εταιρειών, αλλά για να μην έχουμε άσκοπα ...μεταφορικά, διακινούνται με δελτίο αποστολής, απ' ευθείας από τη χώρα παραγωγής στην Ελλάδα.
Δηλαδή μη φανταστεί κανείς, ότι οι βηματοδότες κάνουν ταξίδι αναψυχής από το Ανόβερο στον Άγιο Μαυρίκιο, στη Κύπρο και στις Παρθένες νήσους για να καταλήξουν στις λαβωμένες καρδιές μας. Εκεί και όπου αλλού παράδεισος, θα πάνε μόνο τα λαμόγια για την είσπραξη της λαμογιάς.
Μόνο από έρευνα περιορισμένων χρονικά και ποσοτικά περιπτώσεων υπερτιμολογήσεων, διαπιστώθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι αποκόμισαν παράνομο (ΜΑΥΡΟ) χρήμα, πάνω από 15 εκατομ. €.
Αγαπητοί πρώην συνάδελφοι ΥπΕΕ, δεν μιλάμε για ...υπόνοιες εμπλοκής επιχειρηματιών Είτε μας αρέσει είτε όχι, εξαναγκάζονται να κάνουν με αυτόν τον τρόπο τη δουλειά. Η υπόνοια (βεβαιότητα για μένα) αφορά τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία είχε τις αποδείξεις και αντί να προχωρήσει στις ποινικές διώξεις προς αποφυγή των παραγραφών, συρτάρωνε την υπόθεση όσο χρειαζόταν και μετά έδωσε σε σας, να ...ερευνήσετε το ...ερευνημένο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου