Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΑΧΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2: Η ΝΤΟΛΦΙΝ ΜΗΤΣΟΝΤΟΡΑ... ΜΠΑΚΟΝΤΟΡΑ... ΚΟΥΒΕΛΝΤΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΡΛΟ ΠΑΠΟΥΑ.

Ντοροδηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα θέματα τα οποία μας απασχολούν, όπως ξέρετε αυτή είναι σταθερή (...?...). Τον ενημέρωσα για τα αποτελέσματα της Κέρκυρας στη σύνοδο του ΟΑΣΕ, για τις διαπραγματεύσεις οι οποίες συνεχίζονται για το Σκοπιανό με τον πρέσβυ κ. Βασιλάκη και βεβαίως για τις τελευταίες παραβιάσεις και παραβάσεις στο Αιγαίο από τα τουρκικά μαχητικά πάνω από το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι και τις αντιδράσεις της Ελληνικής κυβέρνησης για αυτά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η Άγκυρα επανήλθε στη θέση της συμφωνία-λύση πακέτο όλων των προβλημάτων στο Αιγαίο είπε χτες ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Είναι γνωστό ότι συζητάμε όπως ξέρετε για το θέμα της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και είναι επίσης γνωστό ότι βάση της οποιαδήποτε συζήτησης είναι το Διεθνές Δίκαιο και οι συμφωνίες οι οποίες έχουν υπογραφεί. Δεν θα κουραστούμε λοιπόν να λέμε ότι το πρώτο πράγμα το οποίο είναι σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσει η Άγκυρα ότι έχει υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις που πρέπει να τιμήσει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ή BLOGGER ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Οι δικές σου θέσεις πιες είναι σε όλα αυτά;;;;;

ΛΑΙΔΗ ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ας σοβαρευτούμε. Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτή τη περίοδο γίνονται διεργασίες και οργασμοί μέσα κι' έξω από το κόμμα, απ' τις οποίες ο ντάντυ λέει ότι δεν μπορώ να παραλείψω. Η αντζέντα του οργασμού μου είναι πάντα ανοικτή, ορθάνοικτη θα έλεγα και είμαι αισιόδοξη για τα αποτελέσματα. Οι αναγνώστες του άθλιου AVRAGIOZ να είναι βέβαιοι, ότι αυτή τη στιγμή έχουν μπροστά τους και τους μιλά συγκινημένη, η απογόνησσα του θρυλικού Μητσοτάκη, η επόμενη Πρωθυπουργός...... Ας μην ανησυχούν για τον επερχόμενο πολιτικό θάνατο του Καραμανλή... Έχουν γνώση οι χωροφύλακες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου