Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

"ΘΕΛ' Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ", ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΣ ΑΣΜΑ!!!

Στις 20-7-2009 έγραψα μεταξύ άλλων και το παρακάτω: ΑΥΤΟΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ αεροΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
Οι
αυτοπροβεβλημένοι και χρήστες των κομματικών μηχανισμών προβολής συνταγματολόγοι, αυτοί που έσπρωξαν στη μαλακιώδη ξεμπούκα τον Βενιζέλο για αρχηγία (για να κυβερνήσουν αυτοί), το τρισάθλιο ΚΑΡΤΕΛ καταπάτησης των στοιχειωδών συνταγματικών δικαιωμάτων, ξανακτύπησε.
Αυτοί, που επί 5 χρόνια ξεσκίσματος του Συντάγματος από μια τρισάθλια κυβέρνηση και από τα μαφιόζικα συνδικάτα του εγκλήματος, με πλάτες κυρίως και του Παπούλια,
Αυτοί που δεν είδαν το συνταγματικό πραξικόπημα Παπούλια - Καραμανλή για παραγραφή των οικονομικών εγκλημάτων κατά του λαού και της χώρας,
Αυτοί που πάντα θέλουν να κυβερνούν στις σκιές σαν φαντάσματα, χωρίς λαϊκή έγκριση οι περισσότεροι από αυτούς,
Αυτοί οι κρυπτόμενοι σε τήβεννους και μυστικές στοές, κόπτονται μη και θιχτεί ο θεσμός ...Κάρλος Παπούλιας και ξεφωνίζουν σαν ετοιμόγεννες κότες, πως τάχα παίζουμε με τους θεσμούς έτσι και δεν ξαναψηφιστεί ο αχυράνθρωπος.. Τόση συνταγματική ξεφτίλα.. Μόνο και μόνο για να επικρατήσει το ΚΑΡΤΕΛ... Χέστηκαν για την Ελ
λάδα...
Στο άλλο άκρο, η ανυπότακτη φωνή του Ακαδημαϊκού ΑΡ
ΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ ΜΑΝΕΣΗ, συνιστά στον κάθε κόπανο (τον οποιονδήποτε), να αυτοπροστατευτεί από τους συνεχείς αυτοξευτιλισμούς του...
Ακούει τον δάσκαλο Μάνεση κανείς??????????????????????????????
Έγραψα κι άλλα για το ΚΑΡΤΕΛ των θλιβερών συνταγματολόγων που δεν συνταγματολογούν, αλλά πολιτικολογούν υπέρ συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.
Χθες και σήμερα, δεν άντεξε ο χοντρός των συνταγματολόγων τ
ης συμφοράς και άρχισε τα όργανα, δήθεν κάτω από την πίεση των .....δημοσιογράφων.
Διαβάστε από τη kathimerini.gr :
Διαφωνίες κορυφής ξέσπασαν στο ΠΑΣΟΚ
Ενστάσεις από Βενιζέλο για Πρόεδρο, δημοσιονομικά

Διχογνωμίες κορυφής ταλανίζουν αίφνης εν μέσω θέρους το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια σύσκεψης υπό τον κ. Γιώργο Παπανδρέου αμφισβήτησε, εμμέσως πλην σαφώς, κεντρικές πολιτικές επιλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «εμπλακεί επί δεκαπέντε ημέρες σε λάθος συζήτηση» αναφορικά με το εάν είναι συνταγματικά επιτρεπτό να προκαλέσει εκλογές με μοχλό την προεδρική εκλογή του προσεχούς Μαρτίου, καθώς θα έπρεπε να εμμένει στη θέση για άμεση προσφυγή στις κάλπες «για πολιτικούς λόγους». Στην τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου απάντησε κλείνοντας τη συνεδρίαση, χωρίς να τον κατονομάσει, ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η Ιπποκράτους επιθυμεί τις εκλογές αλλά δεν μπορεί να τις επιβάλει, παρά μόνο τον Μάρτιο. Ο κ. Γ. Παπανδρέου υπενθύμισε, μάλιστα, ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ για τη διαδικασία επανεκλογής του κ. Κάρολου Παπούλια είναι γνωστή εδώ και πολλούς μήνες. Σύγκρουση σημειώθηκε, επίσης, μεταξύ του κ. Βενιζέλου και των κ. Γιάννη Ραγκούση και Δημήτρη Ρέππα με αφορμή τις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά συνταγματολόγων.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε το κόμμα να αναδείξει με σαφήνεια τα μεγάλα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας, ενώ για τη νέα γρίπη ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ «δεν πρέπει να αντιπολιτεύεται».


ΣXETIKA ΘEMATA
Διαφωνίες κορυφής ταλανίζουν το ΠΑΣΟΚ_(...ΠOΛITIKH...)

Άργησαν λίγο τα ΜΜΕ, άργησες λίγο κι εσύ Χοντροβαγγέλη, αλλά συμπλήρωσε το θλιβερό ΚΑΡΤΕΛ και καρέ του γρΑΣΟΥ.........
Δεν άντεξες με τόση κωλοφαγούρα, ξαναμπαίνεις στη λούμπα και θα είσαι το σπάνιο φαινόμενο, να μη μπορεί λόγω βλακείας να ξεχωρίσει ο George, και μας επιδεικνύεις τι ωραία που βουλιάζεις, παρά τη πληθώρα των σωσιβίων σου.
Δικαιωματικά, η παροιμία σου ανήκει Βενιζέλο κι αφού πείσμωσες, κανείς δεν σου τη παίρνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου