Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΓΛΑΣΤΡΟΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ...ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Με βαθιά σκατάνυξη, με τη παρουσία του κρατικού αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, όλων των αδιάφθορων (νυν και πρώην) υπουργών της σάπιας διακυβέρνησης Καραμανλή, ο γλάστρας και συγκυβερνήτης επί 5ετία του Καραμανλή, σε μια άνευ προηγουμένου Εφραίμ, σεμνότυφη και σεμνότυφλη ιεροτελεστία, τέλεσε το μνημόσυνο του πτώματος της απομίμησης δημοκρατίας.
Με φωνή που έτρεμε από τη συγκίνηση της παρθενορραφής του και τον κρυφό ενθουσιασμό της πρωτότυπης αιδοιοπλαστικής της διεφθαρμένης κυβέρνησης, συνέστησε σύνεση και συνεννόηση στις κρατικές κλοπές.
Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον εξοχότατο πρωθυπουργό, τον συμβούλευσε να μη κλέβουν οι στελεχάρες του με τη χείρα τη δεξιά τους και εν πάσι περιπτώσει, να λαμβάνουν προφυλακτικό, για να μη προκαλούν το κοινόχρηστο λαϊκό αίσθημα. "Κάντε το, τουλάχιστον, όταν ο λαός θα κοιτά από την άλλη μεριά", συμπλήρωσε και έκλεισε τον αριστερό οφθαλμό του με νόημα....
Με ασταμάτητη τη διάρροια των συγκινημένων οφθαλμών του, ο εθνάρχης των εθναρχών, η ψυχή ζώσα και πεθαμένη του έθνους, δεν παρέλειψε μέρα που είναι, να κάνει και τις αντίστοιχες παραινέσεις στον ανώτατο Παπανδρέου αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: "Γιώργο, αύριο έτσι κι αλλιώς το σάπιο μήλο της εξουσίας, θα πέσει στας χείρας της επαιτείας σου.... Ενθύμου λοιπόν τα σοφιστικά μου λόγια και συνέστησε από τούδε και στο εξής, να προστατεύουσι τα στελέχη σου την αριστερά τους και να την εξασκήσουν πάραυτα, ούτως ώστε να μη γνωρίζει ποτέ τι κλέπτει η δεξιά τους..... Θυμήσου επίσης Γιώργο μου, ότι για να αποφύγουμε τις διαφαινομενικές και έτοιμες κοινωνικές εκρήξεις, θα πρέπει να περιβάλεις με περισσή αγάπη και να στηριχθείς επαρκώς στις γνωστές και μη εξαιρετέες γαλαζοπράσινες εταίρες του έθνους και στις συμμορίες προστατών και μπινέδων, των γκέϊ μη εξαιρουμένων..."
Αφού είπε και για την εξασφάλιση των αριστερών εμβολίων της Αλέκας Παπαρήγα, για τα οποία μεσολάβησε στον αρχιαδιάφθορο Αβραμόπουλο και μάλιστα με δωρεάν μεταφορά του αχθοφόρου Σαμπατακάκη του ΝουΔίτη, και αφού υπενθύμισε στον νεαρό Τσίπρα ότι δεν πρέπει να κουράζει με τελετές μαύρης Δημοκρατίας τη μελαψή του αναπληρωματική φιλενάδα... και αφού ατένισε με εθνικό φρόνημα και πιάστηκε σταυρωτά και χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, είπε τα επί πλέον και περιττά σοφά του: "Κυρίες και κύριοι, δεν πρέπει να προκαλούμε τους ιθαγενείς, όταν καταβροχθίζουμε το καταπέτασμα. Από τούδε τα κόλλυβα με θυσία μόσχου, αιγός κρι-κρι και κοκόρου, θα τα εκτελούμε στη μεγάλη και κεντρική μασονική στοά Ελλάδας των Αθηνών".
Κατουρήθηκαν από χαρά όλοι οι κρυπτοέλληνες αφγανοί..... Συνεθλίβησαν 33 γαλαξίες και 273 αστεροειδείς, σε σημείο που εξανάγκασαν ακόμα και τον Πουλόπουλο να αναφωνήσει εκ νέου τρεις:
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.................ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου