Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ BOTSOVALIAS

Comotragody Of Botsovalia
Αναφορικά με δημοσιεύματα του Σαββατιάτικου και Κυριακάτικου Τύπου σχετικά με τη Νέα Γρίπη, από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της μακρινής και μυθικής Botsovalias, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

« Η Πολιτεία, όπως έχουν αποδείξει οι μέχρι τώρα ανεύθυνοι χειρισμοί της για τη πανωλεθρία μας από τη Νέα Γρίπη, κινείται με σχέδιο καταστροφής και προγραμματισμό εξαφάνισης του μισού πληθυσμού της χώρας για κάθε φάση ενδεχόμενης εξέλιξής της.
Aυτό αποδεικνύει τη σοβαρότητα της βλακείας που μας διακατέχει και την ετοιμότητά μας να ρίξουμε όλους τους διαχειριστές των blogs στις χαράδρες της Πίνδου, του Ολύμπου, του Ταΰγετου και της Δίρφυος, για να τους αποφύγουμε ακόμη και στο ενδεχόμενο γενικευμένης κλιμάκωσης της πανδημίας και να σας οδηγήσουμε εμείς, αισίως στο ασφαλές επόμενο στάδιο του λοιμού.
Δεν υπάρχει ωστόσο, λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, διότι παραγγείλαμε άχρηστα εμβόλια, απ' ευθείας σε φίλο του τρισάθλιου υπουργού υγείας της Botsovalias, with miza 50%, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας αφήσουμε να ησυχάσετε.
Αντίθετα, θα σας εκτελούμε καθημερινά με εξαγρύπνηση και επιχειρησιακή ετοιμότητα και με ουσιαστική τη συμβολή της Εθνικής Επιστημονικής και Επιχειρησιακής Επιτροπής Απατεώνων της Botsovalias, καθώς και με παράκαμψη της ανοιχτής γραμμής συνεννόησης που διατηρεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να σας εξασφαλίσουμε συνθήκες πολέμου, για να σας βοηθήσουμε να αδειάσετε τα ράφια των πολυκαταστημάτων και να αναστήσουμε τη πεθαμένη οικονομία μας. Αιωνία σας η μνήμη προκαταβολικά»
..Δεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου