Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Η συμμορία Καραμανλή … λίγο πριν το τέλος!
Η ηγετική ανεπάρκεια του Καραμανλή φαίνεται για μια ακόμη φορά!
Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιος είναι ο ρόλος του πρωθυπουργού, αποδεικνύοντας ότι κάνει αγγαρεία. Ανεβάζει στροφές λατρείας προς το οργανωμένο έγκλημα, μετά τα τελευταία γεγονότα, η κυβέρνηση Καραμανλή. Έτσι μετά τις φιλίες των Βατοπεδινών, έρχονται και οι υπουργικές φιλίες με τις εταιρίες δολοφόνων!!!
Μετά την εξάρθρωση των απαγωγέων του Περικλή Παναγόπουλου, ένας εκ των συλληφθέντων και πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Τρομπούκης της σπείρας, στην οποία αποδίδονται πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, βομβιστικές επιθέσεις, ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στην Αμφιλοχία με επικεφαλής την σημερινή Διευθύντρια του Γραφείου Υφυπουργού Υγείας και πρώην υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου.
Παράλληλα, υπάρχει σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο του υπουργείου Μεταφορών, διεθνής αστυνομική έρευνα για εισαγωγή BMW από το Λουξεμβούργο στο όνομα της Μαρίας – Κυβέλης Σωτηρίου, με περίεργες αλλαγές πινακίδων. Μεμονωμένο περιστατικό ή κύκλωμα αυτοκινήτων με πλαστές πινακίδες; Τι ξέρει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης;
Αναρτήθηκε στο http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου