Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ - ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΑ - ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΚΑΠΗΛΩΝ >>> ΟΧΙ ΣΤΗ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ.
ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 600 μ.χ. ΣΤΙς ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ 3 ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗ ΧΡΙΧΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΚΑΝ, ΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ, ΟΣΟΥΣ ΣΟΥΒΛΙΣΤΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.

ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 650ΜΧ, ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1200 ΚΑΙ ΣΤΟ 1400ΜΧ. ΝΑ ΜΗ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗ ΨΑΘΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.
ΝΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΦΡΑΙΜΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΥΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΑΝ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ, ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.
ΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΡΜΑΝΛΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΑ >>>>>>>ΝΑΙ
ΟΧΙ >>>>>>> ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ >>>>>>> ΟΧΙ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου