Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΑΧΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 1: Ο ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΡΛΟΣ ΠΑΠΟΥΑ

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

«Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το μεγάλο αυτό ζήτημα, που έχει να κάνει με τη νέα γρίπη, καθώς και για την πορεία των μέτρων, που έχουμε πάρει για το κάπνισμα, θυμίζοντας πάντα, ότι ήταν ο πρώτος Έλληνας πολίτης που έβαλε την υπογραφή του κάτω από τη Χάρτα της αντικαπνιστικής εκστρατείας.... . Ας πρόσεχε, γιατί ήξερε τι γίνεται αυτή την ώρα σε όλλα τα νοσοκομεία, όπου οι ασθενείς κυνηγούν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στα πάρκα καπνιστών........

Είναι αλήθεια, ότι όλοι ανησυχούμε. Ανησυχούσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δεν αρκεστήκαμε, όμως σε αυτό...... Βοηθάμε όσο μπορούμε τον ανίκανο Πρωθυπουργό να γκρεμοτσακιστεί μόνος του και μεις επαγρυπνούμε και ετοιμαζόμαστε να παραλάβουμε τη σκυτάλη και να σκυταλιστούμε.... .με διαφάνεια..... Από την άλλη μεριά, μόλις αναλάβω τη Πρωθυπουργία, θα είμαι σε αγαστή συνεργασία με όλα τα κυβερνητικά κλιμάκια, με όλα τα Υπουργεία, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, που έχει να κάνει με τον εμβολιασμό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με πρώτα απ' όλα τα παιδιά του αναχωρούντα προς άγνωστη κατεύθυνση Καραμανλή.... Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα... Και οι κάτοικοι και οι πολίτες αλλά και τα εκατομμύρια των επισκεπτών, που μας έρχονται αυτή τη χρονιά, είμαστε ασφαλισμένοι στις ιδιωτικές εταιρείες..... Όλα βαίνουν καλώς... Δεν χρειάζεται πανικός, αντίθετα θα έλεγα, αφού θα έχω το τιμόνι χωρίς δίπλωμα, οι κλήσεις θα λιγοστέψουν, αφού οι νεκροί δεν μιλούν....... Το Υπουργείο έχει πάρει τα μέτρα σας.....

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στις πύλες εισόδου υπάρχει δυνατότητα να αποκρουστούν κάποια κρούσματα;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Είμαι αποφασισμένος να επαναφέρω στα γκολποστ ακόμα και τον Σαργκάνη και διαπραγματεύομαι με τον κ. Κόκκαλη και τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, κ. Νικοπολίδη, για να τον προσλάβουμε ως κηπουρό σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει θρίλερ με το εμβόλιο;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Εμείς ...Το έχουμε παραγγείλει...... Τα κονδύλια έχουν εξασφαλισθεί και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες απ' ευθείας ανάθεσης στις υπεύθυνες εταιρείες......Συνεπώς, όλα τελούν κάτω από ελεγχόμενο σχεδιασμό και προγραμματισμό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα είναι έτοιμο και το εμβόλιο για τα παιδιά κύριε Υπουργέ; Ακούσαμε από τον ΠΟΥ, ότι ίσως καθυστερήσει.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ......αυτή τη στιγμή παρατηρώ οργασμό στα ερευνητικά κέντρα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών. Και τα μηνύματα που έχουμε πάρει είναι, ότι η γέννα θα αρχίσει αρχές Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ φοροεισπρακτικά τα μέτρα ή απαραίτητα;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ........... Μ.Λ.Μ. ....Αβραμήτσοοοοοοοοοο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Διπλωμάτης ή αντιεισαγγελέας στην ΕΥΠ;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θεσμικός.

ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Να δω τον Παπούλια Διευθυντή στη ΚΥΠ (ΕΥΠ) κι ας αποθάνωωωωωωω.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου