Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΑΝΙΔΑ, ...ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΛΑΚΑΣ!!! ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ;;;;
Τρίτη, Ιούνιος 30, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 8:02 μμ
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ... (δικαστή)
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...
Αυθαίρετο είχε χαρακτηρίσει η πολεοδομία το εξοχικό του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά, στο Πόρτο Γερμενό. Δύο μέρες μετά η Πολεοδομία αναθεωρεί και νομιμοποιεί την συγκεκριμένη οικοδομή.
Η πολεοδομία είχε πραγματοποιήσει αυτοψία στις 22 Δεκεμβρίου του 2004, ύστερα από ενυπόγραφη καταγγελία και διαπιστώνει παραβάσεις χαρακτηρίζοντας αυθαίρετο το εξοχικό του κ. Σανιδά.
Ο Γιώργος Σανιδάς στο διάστημα μεταξύ της καταγγελίας και της αυτοψίας, είχε κάνει αίτηση στη πολεοδομία για νομιμοποίηση της οικοδομής. Η αίτηση του Γιώργου Σανιδά εξετάζεται κατά προτεραιότητα και στις 24 Δεκεμβρίου του 2004 η διοίκηση της πολεοδομίας εκδίδει άδεια νομιμοποίησης της οικοδομής. Μέσα σε δύο μέρες το αυθαίρετο εξοχικό, γίνεται καθ’ όλα νόμιμο.
Στην αρχική έκθεση της πολεοδομίας, στις 22 Δεκεμβρίου του 2004, αναφέρεται «πρόκειται για διώροφη οικοδομή από σκελετό οπλισμένου σκυροδέματος και τοιχοποιίας με επικάλυψη πλάκας - κεραμοσκεπής καθ υπέρβαση της υπ αριθμόν 108/94 άδειας και κατά παράβαση του ΠΔ 267/98. Στάδιο εργασιών - αποπερατωμένο»...
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ,ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
ΠΡΕΖΑ TV30-6-2009
πηγες:εθνος,tvxs.gr >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου