Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Η ΜΠΑΚΟΝΤΟΡΑ, ΜΗΤΣΟΝΤΟΡΑ, ΚΟΥΒΕΛΝΤΟΡΑ, ΣΤΕΙΝΕΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ

Ατέλειωτα πανηγύρια και τιμές στείνει με εγκάθετους στη Κρήτη η Υπουργός Εξωτερικών ΜπακοΝτόρα. Από την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, διαβάζουμε και σαν μικροί μαθαίνουμε ότι η Ντόρα-Ντόρα λιβανίζει:

"Ο Κάρολος Παπούλιας είναι μια δυνατή φωνή του πολιτεύματος μας, δήλωσε απόψε από το Ηράκλειο η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη κατά την διάρκεια δείπνου που παρέθεσε ο ΓΓ της Περιφέρειας Κρήτης προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή την επίσκεψη του στην Κρήτη και την βράβευση του από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής.
Στην προσφώνηση της η κα Μπακογιάννη αναφερόμενη στον κ. Παπούλια τόνισε ότι με το πολιτικό του έργο άσκησε διαρκή επιρροή στην εξωτερική πολιτική της χώρας ως υπουργός Εξωτερικών και σήμερα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκπροσωπεί τον λαό και τον τόπο επάξια".
"Για τις αρετές του, είπε, χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των Ελλήνων πολιτών για όλα αυτά τα χρόνια προσφοράς και έργου, τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας".
=======================
Ο ΚΑΡΛΟΣ εκπροσωπεί τη πάρτη του, τον Καραμανλή και το Μητσοτακέϊκο. Κανέναν άλλο, κανένα λαό. Δεν εκλέχθηκε από τον λαό. Απ' τον λαό έχει πάρει διαζύγιο εδώ και πολλά χρόνια. Ο ανεκδιήγητος αχυράνθρωπος των κατεστημένων συμφερόντων, δεν εξαγνίζεται με μια βράβευση στυλ Αβραμόπουλου Ως σκυλάκι ανίκανων ηγετών, κουνά πειθήνια την ουρίτσα του, για να εξασφαλίσει νέα πρόταση για προεδρία. Έχουμε τη διαφημιζόμενη προδοσία στο Σκοπιανό και τον ετοιμάζουν για αβάντα. Οι Τούρκοι έχουν ξεσκίσει το Αιγαίο και το κατεστημένο χρειάζεται τυφλό και κουφό "άρχοντα", για μπερντέ στη γύμνια του.
Να τους στείλουμε στα τσακίδια όλους να ησυχάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου