Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ: Η ...ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΙ Ο ΑΨΗΤΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΝΗΨΙΟΣ

Από τον αναγνώστηKOKO PIPIS έλαβα τις παρακάτω καταγγελίες, για τα ένστολα ρουσφέτια:
"Ο κ. Κορομάτζος, γραμματέας του υπουργού άμυνας κ. Μειμαράκη στο πνεύμα της επανίδρυσης και ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο Ζαχόπουλος(κατάχρηση εξουσίας και εξυπηρετήσεις προς το ένστολο "ασθενές" φύλλο) πραγματοποίησε το εξής καταπληκτικό:

Για να εξυπηρετήσει την "συμπάθεια" του .... υφιστάμενή του γυναίκα, που είναι λοχαγός του Δικαστικού Σώματος ..... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, χωρίς η θέση αυτή να προβλέπεται από κανένα σχέδιο ή διαταγή και τη στέλνει εκεί με κατεπείγον σήμα και όχι με την διαδικασία των κανονικών μεταθέσεων για να μην αποκαλυφθεί.<<<<<

Επαναλαμβάνουμε : Η θέση αυτή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ειδικά για την κυρία....<<<

Αυτό το ξέρατε κ. Μειμαράκη?

Η μετάθεση αυτή ενισχύει μήπως την αμυντική θωράκιση της Κύπρου?

κ. ΑΓΕΕΘΑ εσείς δεν μπορεί να μην το μάθατε, άρα συμφωνείτε?

Ο διευθυντής του Δικαστικού σώματος ρωτήθηκε και αν ναι τι απάντησε? αρνητικά ή έσκυψε το κεφάλι στον παντοδύναμο και Κορομάτζο?

Παρακαλούμε το αρμόδιο γραφείο του ΓΕΣ που παρέλαβε το κατεπείγον και επιτακτικό αίτημα(έτσι λέγεται το ρουσφέτι πιο εύηχα), να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει ως αποκύημα νοσηρής φαντασίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Α. Το γραφείο που θα υποδεχθεί την αφρατούλα λοχαγό στην Κύπρο, να ονομαστεί «καψουροδικείο»!

Β. Τα παραπάνω πέρα για πέρα αληθή στοιχεία να δημοσιευτούν στο επίσημο δελτίο τύπου των Ε.Δ., ώστε τα στελέχη τους να καταλάβουν ότι με το κατάλληλο μέσο ΟΛΑ γίνονται και να εντείνουν τις προσπάθειες τους".

O «ΜΑΧΙΜΟΣ» ΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΕΕΘΑ) ΚΑΙ Ο .ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ!

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που οι ένοπλες δυνάμεις διοικούνται από τον στρατηγό Γράψα Δημήτριο, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΣ, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η επιλογή του έχει γίνει με καθαρά κομματικά κριτήρια καθώς είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι δεν γνωρίζει ούτε μια ξένη γλώσσα και στις συνομιλίες του με όλους τους ξένους (ακόμα και με τους Τούρκους) χρησιμοποιεί διερμηνέα!!!

Ο κ. Γράψας υποτίθεται ότι τον ενδιαφέρει το αξιόμαχο των ΕΔ , το παίζει ακριβοδίκαιος και άμεμπτος και κόπτεται για την επάνδρωση των μάχιμων μονάδων. Κατά βάση όμως αδιαφορεί για όλα τα προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ., ακόμα και αν αυτά αφορούν την υγεία. Να θυμίσουμε ότι έχει προσπαθήσει να διώξει από το στρατό στελέχη που αρρώστησαν χωρίς να ενδιαφέρεται για την επιβίωση των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους.

Παρόλα αυτά "ο γλωσσομαθής" κ. αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρήκε από χρόνια τον τρόπο να εφαρμόζει τις «ακριβοδίκαιες» διαταγές του για όλους τους άλλους, αλλά όχι και για τα «δικά του παιδιά». Ορίστε η περίτρανη απόδειξη:

Ο Ταγματάρχης πυροβολικού Σιωνίδης Αλέξανδρος με ΑΜ ....... είναι ανηψιός του,(από το σόι της συζύγου του, η σύζυγος του κ.Γράψα είναι αδελφή με τον πατέρα του ταγματάρχη). Έχει λοιπόν να πατήσει το πόδι του σε μάχιμη μονάδα τουλάχιστον 10 χρόνια! Ο Έβρος και τα νησιά είναι γι΄αυτόν απαγορευμένος προορισμός. Εξηγούμε:

-Με τις μεταθέσεις του 1999 έφυγε από την μονάδα του και ήρθε στη Αθήνα στην 180 ΜΚΧΩΚ.

-Με τις μεταθέσεις του 2006 (Φ.411............ΔΠΒ/1) πήγε στην Πάρνηθα(πάλι Αθήνα!) σε μία θέση «φιλέτο» σε ραντάρ της αεροπορίας!

-Με τις μεταθέσεις του 2008 (Φ.411...........ΔΠΒ/1) πήγε από την Πάρνηθα στην Θεσσαλονίκη, σε άλλη θέση «φιλέτο» στο Νατοϊκό στρατηγείο και ακόμα είναι εκεί. Όσο ο θειούλης ΑΓΕΕΘΑ είναι στα πράγματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

-Eίναι απορίας άξιον πως ο αξιωματικός αυτός έγινε ταγματάρχης αφού για τις προαγωγές απαιτείται και χρόνος διοικήσεως. Που διοίκησε τελικά? Ή μήπως του γράφτηκε πλασματικός χρόνος ?????

-Οι μεταθέσεις σε Έβρο και νησιά δεν πρέπει να είναι για όλους??? Πως γίνεται ο ανηψούλης να μην έχει φύγει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια τουλάχιστον και συνεχίζει ακάθεκτος???

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ο ταγματάρχης πυροβολικού Σιωνίδης Αλέξανδρος με ΑΜ 5......,την περνάει «ζάχαρη» την τελευταία δεκαετία, ενώ οι αυστηρές διαταγές του θειούλη του, οι μεταθέσεις, οι ασκήσεις και οι λοιπές δυσκολίες του στρατού, είναι για τους άλλους, όχι για αυτόν. Η καλύτερη λοιπόν ειδικότητα στο στρατό είναι «ανιψιός του κ.ΑΓΕΕΘΑ». Σου εξασφαλίζει σχεδόν το αμετάθετο όχι στην παραμεθόριο αλλά σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!!!

Τα παραπάνω στοιχεία είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Παρακαλούμε λοιπόν τον κ.ΑΓΕΕΘΑ και τα πέριξ από αυτόν γραφεία, που στελεχώνονται από τις κορούλες των κολλητών του -κυρία Πουλ....... και άλλες- να τα επιβεβαιώσουν ή να τα διαψεύσουν αν διαθέτουν διαφορετικά στοιχεία

κ. Γράψα μήπως τελικά δεν ξέρετε τίποτα, αλλά όλα οφείλονται σε τυχαία τυπογραφικά λάθη των διαταγών μεταθέσεων?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου