Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΥΦΗΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ" ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

comodo ----ΣΕΙΣΜΟΣ..... Αγαλλίαση... παραλήρημα και παπαραλίρημα.... Ιδίως τα γυναικωτά και τα ερμαφρόδιτα
Όλος ο κόσμος... Κι ο λαός, δεν λέω!!!! Κι οι εκτοπισμένες της Συγγρού με τα εξώγαμα και τα αγνώστου πατρός.... Όλες έτοιμες, ακόμα και για να υπουργέψουν και να δρέψουν ζήλιες και φθονήματα.... Οι μισές με τα μπικουτί κι άλλες μισές με το βρακί ξεχασμένο στο βρόμικο ντιβάνι....... Αχρείαστο νάναι....
Τα καλά νέα μαθαίνονται γρήγορα.... Όχι σαν τα σκατά, που τα μαγειρεύει ξεπουλημένος μάγειρας, μήνους οκτώ προς το εκπρόθεσμο.
Ο Τζέφρις ο λαομίσητος και λαομισεμένος, εξήλθε του Προεδρικού του υποτεταγμένου Καρλ του γλύφτου και ελεεινού και τρισάθλιου και θέλησε να περιπατήσει και να δρέψει δάφνας και δόξας και λόξας επετείου στο νωρίτερο. Και συνοδεύετο ξανά και πάλι, από μαλλακισμένη νεαρά εθισμένη στον καπουτσίνο. και τριάντα οκτώ χωροφυλάκοι των ΜΑΤ, μέσα στα λιγδιασμένα τους κοστούμια. Κι αυτοί για καπουτσίνους, μετά ή άνευ γάλατος.
Πλατεία Κολωνακίου, αριστερή γωνία για το τυπικό του κόμματος του διεφθαρμένου και πρόστυχου. Της τραβεστί λαχανίδας, νυν ΜΠΑΤΣΟΚ.
Βγήκε, κατά τα λοιπά, μόνος αυτός κι οι μπράβοι μόνον........
Έτσι απλά και ταπεινά, για τη δικαίωση και την επευφημία.....
Κι όλος ο κόσμος, ο θηλυκός κι αργόσχολος, στο παρά πόδα κι ως προείπα. Έτοιμος και για γκουβέρνο και για τα υπόλοιπα αν χρειαστεί και τα σεξουαλικά υπονοούμενα δικά σας. Κι οι ερμαφρόδιτες, ψυχή και σώματι, κουνάνε μαντήλια καταπράσινα και κώλους και σιλικόνες χίλιες.
Το σύνθημα "ΤΖΕΦΡΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ -- ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΙ ΣΟΥ" έφτασε στου Λυκαβηττού τη πόρτα κι άρχισε να σκαρφαλώνει στο κατακόρυφο. Μια παραφρόνησε για τα ξεχασμένα λουλούδια και άνθη της περίστασης και σκίζει τα στήθια της και σκορπά απλόχερα τρία κιλά σιλικόνες στο πλακόστρωτο, για να πατήσει και να περάσει ο άρχοντας και αρχηγός από το τίποτα.
Άλλη, ούρλιαζε δαιμονισμένα στο κινητό και φώναζε τον ξορκιστή της, να κάνει το κάτι τις του, για να συνέλθει από παράκρουση και ενθουσιασμό.
Πρωτόγνωρα πράματα για την Ελλάδα. Παγκόσμιο γεγονός. Αν και Κυριακάτικο, τα χρηματιστήρια των απανταχού Εβραίων ανεώχθηκαν για να τιμήσουν τον τιμώμενο με αδιάκοπα ανεβοκατεβάσματα των μετοχών, με τα συν και τα μείον δικά τους
Ως και αγγούρια σκληροπυρηνικά έφεραν οι περισσότερες και ικέτευαν τον μετρηστή του σύμπαντος να τις ταπώσει, γιατί ήξεραν ότι δεν είχε περίσσευμα στο βρακί του.
Κι η αδελφή Δημάρχου Αθηναίων υποτάχθηκε κι έβαλε συνεργεία και ανάρτησε 46 πανό, με το ιερό σύνθημα " ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ", περικυκλικά της ιστορικής πλατείας.
Δεν κάθισε πολύ. Έπρεπε να πάει και στη σύναξη των αληταράδων πληροφορικής, αυτών που πουλάνε κομπιουτεράκια των 190 €, προς 450 € με κρατική επιδότηση.........
Κάποιος πρέπει να φροντίζει και για τα ποσοστά, γιατί νέα επιδότηση για αυτοκίνητα και ινβέρτερ κλιματιστικά, θα αργήσουν..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου