Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΧΑΝΙΔΑΣ: ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ!!!

Καμμένος στον Παπανδρέου: Να κλείσεις φυλακή και τον αδερφό σου!
Η τάπα της δεκαετίας ήταν η ατάκα του
Καμμένου στον ΓΑΠ που τον μπλόκαρε και τον έκανε να μιλάει για …άλογα!

Ο Παπανδρέου μπλόκαρε και μετά έχασε τα λόγια του. Η ατάκα έπεσε ακριβώς όταν ο ΓΑΠ μίλησε για τις κουρτίνες των 28,000 Ευρώ από υπουργό της Νέας Δημοκρατίας και ο Πάνος Καμμένος σηκώθηκε και του φώναξε το απίστευτο:

Και βέβαια να τον κλείσεις φυλακή αυτόν με τις κουρτίνες, όπως πρέπει να κλείσεις φυλακή και τον αδερφό σου που πήρε με την υπογραφή σου το προεδρικό αεροσκάφος για να διαπραγματευτεί τις μίζες για τα υποβρύχια και έκανε… 28,000 δολάρια (είπε Ευρώ δολάρια όμως είναι το σωστό) λογαριασμό στο Handling του αεροδρομίου!!!

Όπως καταλαβαίνετε, το συμβάν μπλόκαρε τον cyborg πρωθυπουργό που έχασε τα λόγια του.

Για να θυμηθούμε την περίπτωση, διαβάστε εδώ: Χυδαία πρόκληση: Ντόλτσε βίτα με τα λεφτά του Ελληνικού λαού κάνει ο “Πρίγκηψ Νικόλαος”

Δημοσιεύθηκε από olympiada

http://4.bp.blogspot.com/_XZJuAdcsu8o/SrJafqetv-I/AAAAAAAADmE/xfl_arpDNs8/s400/nikos_papandreou_giorgos.jpg

Στο 'πα ρε! Θα περάσουμε καλά στο Ελλάντα!

…εκτός εάν το παιντί πηγαίνει για τις παλιές καλές business!

Την ώρα που η Ελλάδα αγωνίζεται να βγει από το τέλμα που την έριξε η ανεύθυνη κυβέρνηση, οι περιπέτειες του αδελφού του πρωθυπουργού κύριου Νίκου Παπανδρέου συνεχίζονται αποδεικνύοντας ότι η πλάκα στην Ελλάδα δεν έχει όρια. Κοιτάξτε την προκλητική απάντηση Παμπούκη στην επερώτηση του βουλευτή Πάνου Καμμένου που παραδέχεται αυτό που αποκαλύψαμε πριν από ημέρες: Ο Αδελφός Νικόλαος, ζει το απίστευτο παραμύθι του στην Ελλάδα με χλιδάτα ταξιδάκια, προεδρική περιποίηση και catering δεκάδων χιλιάδων Ευρώ. Διαβάστε:
28,146 δολάρια για Handling Fee και Catering! Σημειωτέον ότι το Handling fee για ένα boeing 737 (!) στο εν λόγω αεροδρόμιο κυμαίνεται στα 500 δολάρια!!!

Τι διάολο έφαγαν μια χούφτα άνθρωποι στο Abu Dabi; Πως τα κατάφεραν και ξόδεψαν δεκάδες χιλιάδες δολάρια; Με ποιό δικαίωμα και ποιά ιδιότητα κάνει βόλτες με το προεδρικό αεροσκάφος ο κύριος Νίκος Παπανδρέου;

Δεν υπάρχει κάποιος με ΤΣΙΠΑ στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να σηκώσει ανάστημα; Δεν ντρέπεστε βρε αυλικοί; Την ίδια ώρα που η ομογένεια βράζει από την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις πρεσβείες, ΠΩΣ επιτρέπεται να κάνει high Life ο …αδελφόθεος;

Γιατί στο παλικάρι δε μπορούμε να ρίξουμε βάρη. Ούτε εκλεγμένος είναι, ο ίδιος άλλωστε νιώθει ότι είναι ένας Αμερικάνος κατ’ ανάγκη Έλληνας. Γιατί λοιπόν να σεβαστεί “με το ζόρι” τις θυσίες που κάνει αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός;

Οι υπόλοιποι όμως εκλεγμένοι, ΠΩΣ ανέχεστε αυτή την φαρσοκωμωδία της Αυλής; Πως θα κυκλοφορήσετε αύριο στους ψηφοφόρους σας;

Ως εδώ το χιούμορ σύντροφοι. Από αύριο θα μπούμε και στις σοβαρές πτυχές τις ιστορίας αυτής που βρωμάει από παντού και κουβαλά αμαρτίες του παρελθόντος. Δείτε και ολόκληρο το έγγραφο, μήπως κάποιος “ηρωϊκός” δημοσιογράφος φιλοτιμηθεί να το δημοσιεύσει.

====================ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου