Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΠΑ.ΜΕ.) - ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Αθήνα 9 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ == ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Την ώρα που η ελληνική πολιτική τάξη, με προεξάρχοντες ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ οδηγούν την Πατρίδα μας και τον λαό μας στο βαθύτερο πηγάδι της διάλυσης του κοινωνικού μας ιστού, οι Ισλανδοί διαδηλώνουν στο Ρέκιαβικ με κεντρικό σύνθημα «είμαστε όλοι Έλληνες».

Φυσικά και εκεί το κεντρικό πολιτικό κατεστημένο σε αγαστή συνεργασία με το τραπεζικό-χρηματιστηριακό κεφάλαιο, δεν αποδέχεται την πρόταση που ακούγεται πια από πολλές φωνές (στις οποίες προσετέθη πρόσφατα και αυτή του Νομπελίστα οικονομολόγου Γκρούγκμαν) να κηρυχθεί χρεοστάσιο, άρνηση δηλαδή πληρωμών του «ψευδοχρέους».

Η ιστορία της Αργεντινής, με την οποία ολοένα και περισσότερο προσομοιάζει η δική μας διαδρομή, δείχνει πως το πολιτικό σύστημα της Πατρίδας μας, σε συνεργασία με τα μεγάλα οικονομικά αφεντικά τα ΜΜΕ και τις συντεχνίες, είναι αποφασισμένο να οδηγήσει τη χώρα στην ολοκληρωτική της καταστροφή. Διογκώνοντας το χρέος, στα 500 δις ευρώ και προφανώς σχεδιάζοντας να πράξει ότι και οι Μένεμ και Ντελ Ρούα στην Αργεντινή: Το ξεπούλημα δηλαδή, όχι μόνο των εναπομεινάντων ασημικών της οικογένειας αλλά και των κομματιών πια του έθνους, ξεκινώντας από την εθνική κυριαρχία, η οποία ήδη σε μεγάλο βαθμό έχει εκποιηθεί, μετά την άθλια απόφαση της πλειοψηφίας της Βουλής.

Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, με την υποστήριξη των Δημοσιογράφων των ηλεκτρονικών κυρίως ΜΜΕ, παραμένει παραζαλισμένη από τις απανωτές μειώσεις της αξιοπρέπειάς της, δεδομένου εξάλλου πως δεν έχει ακόμη αισθανθεί στο πετσί της τις συνέπειες της κατοχικής πολιτικής ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως και οσονούπω τα κατοχικά μέτρα, θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην πραγματική οικονομία, σε όλη τους την έκταση. Αυτό το Καλοκαίρι και μέχρι το Φθινόπωρο, θα εξανεμισθούν και οι μικροκαταθέσεις των νοικοκυριών, αυτά που μάθαμε να κρατάμε δηλαδή στην άκρη, για «ώρα ανάγκης». Από εκεί και πέρα, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες θα προστίθενται στους καταλόγους της πραγματικής φτώχειας, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, θα προστίθενται στους καταλόγους της μακροχρόνιας πια ανεργίας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τον ελληνικό λαό να πυκνώσει τις τάξεις του. Χωρίς αρχηγισμούς, ιδεοληψίες και μεσσιανισμούς, με τη λογική πάντα της αυτοοργάνωσης. Ήδη οργανώσεις του ΠΑΜΕ, στήνονται σε Κομοτηνή, Ηράκλειο Κρήτης, Αριδαία και Γιαννιτσά Πέλλας, Φλώρινα, Λέσβο και φυσικά στην Αττική, ενώ κάθε μέρα, τόσο πολίτες όσο και εκπρόσωποι κοινωνικών κινημάτων, εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στον κοινό αγώνα.

Το μήνυμα του Πατριωτικού Μετώπου είναι ξεκάθαρο: Είμαστε Κίνημα. Δεν έχουμε αρχηγούς και καθοδηγητές. Ιδεολογία μας είναι αυτά που μας άφησαν οι αρχιμάστορες του πνεύματος πρόγονοί μας. Στόχοι μας είναι να φύγουν οι κατοχικές πολιτικές δυνάμεις από την χώρα. Και μοναδικό μας όπλο, όχι μαρξοειδείς ή σοσιαλφιλελεύθερες θολοιδεολογίες που κρύβουν από πίσω τους ιδιοτελή συμφέροντα, αλλά την πολύτιμη εμπειρία που αποκτήσαμε και αποκτούμε από το παγκόσμιο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης.

Απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας «πουλήσουν σωτηρία και σωτήρες», απαντάμε: Βλέπουμε, γνωρίζουμε τι γίνεται στον κόσμο. Γνωρίζουμε πως τα κατάφεραν οι Αργεντινοί, γνωρίζουμε γιατί η Νέα Ζηλανδία έχει μηδενική διαφθορά, γνωρίζουμε γιατί η Ολλανδία έχει την καλύτερη αγροτική οικονομία, γνωρίζουμε γιατί η Ελβετία έχει το δημοκρατικότερο σύστημα στον κόσμο και παράλληλα παλλαϊκή άμυνα. Δεν χρειαζόμαστε ούτε ντόπιους, ούτε ξένους ινστρούχτορες. Όποτε τα κατάφερε τούτος το τόπος, τα κατάφερε όταν τα παιδιά του, ο λαός του, πήρε την τύχη του στα χέρια του. Και αυτό υπηρετεί και θα συνεχίσει να υπηρετεί μέχρι την λήξη της κατοχής από το ΔΝΤ και τους εγχώριους μεταπράτες του, το Πατριωτικό Μέτωπο.

Οργανωθείτε στην περιοχή σας, συνδεθείτε με τις άλλες ανά την Ελλάδα οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου. Όσο πιο σύντομα βάλουμε τέλος στην κατοχική συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, τόσα περισσότερα θα περισώσουμε για τη δύσμοιρη πατρίδα και τον δυστυχισμένο λαό μας.

ΠΑΜΕ λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου