Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΒΡΟΜΙΚΗ ΕΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!

Είναι ενδοευρωπαϊκό σκάνδαλο!!!!! μια χώρα της ΕΕ, ναι, μετά τις ληστείες από τις πουλημένες ηγεσίες της, δέχεται αθέμιτη και πολύ-πολύ βρόμικη επίθεση κάτω από τη μέση, διαφημίζοντας στην Ελλάδα μέσω του ίντερνετ, φορολογικό παράδεισο.
Συγκεκριμένα, δικηγόροι της Βουλγαρίας, δίνουν τελειωτικό κτύπημα, διαφημίζοντας πρόσκληση προς Έλληνες επιχειρηματίες, πως να φοροδιαφύγουν στην Ελλάδα, προσφεύγοντας στις υπηρεσίες τους για να έχουν φορολογία 10%.
Πρόκειται για ένα συγκαλυμμένο καθεστώς υπεράκτιων εταιρειών, το οποίο ακόμα δεν έχει αγγίξει η ΕΕ, με πρόφαση τον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται η Βουλγαρία, σαν νεότερο μέλος.
Διαβάστε τη Βουλγάρικη μαφία:
====================================================
Δικηγορικό γραφείο αναλαμβάνει:

· την σύσταση εταιρειών και υποκαταστημάτων εταιριών στη Βουλγαρία

· την μεταφορά πάσης φύσεως οικονομικών δραστηριοτήτων σας στη Βουλγαρία

· ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ 10%

· Άνοιγμα λογαριασμού σε Βουλγαρική τράπεζα στο Όνομα της (Νομιμόματο – εδώ έχουν οι Ελληνικές Τράπεζες δραστηριότητες στη Βουλγαρία)

· ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ στη Βουλγαρία

Επιπρόσθετα προαιρετικά χαρακτηριστικά

1) Εκπροσώπηση σας στη Βουλγαρία με αληθινό γραφείο (μέσα στο δικό μας) με γραμματειακή υποστήριξη δική μας, FAX, email κλπ

2) Εύρεση εργαζομένων

3) Φοροτεχνικές εργασίες κατ’ ετος (και μην ξεχνάτε 10% η φορολόγηση)

Μιλάμε Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγάρικα

Διαθέτουμε ανθρώπους και στην Ελλάδα

Ευχαριστώ


Jina Cholakova

=====================================================

Αυτή η πούστικη και πρωτοφανής Βουλγάρικη συμπεριφορά, εναντίον ενός ετέρου, κράτους μέλους της ΕΕ, το οποίο υποτίθεται ότι δέχεται την επίθεση των .....διεθνών κερδοσκόπων, είναι και η ουσία και ο ορισμός της κερδοσκοπίας και αν είμασταν σοβαρό κράτος και δεν είχαμε κυβέρνηση λωποδυτών, θα έπρεπε ήδη να έχουμε επιβάλει αντισταθμιστικές εισφορές ή αντίστοιχα αντίμετρα, αν όχι για να προστατέψουμε τη ντόπια παραγωγή και το φορολογικό μας σύστημα, τουλάχιστον για να χτυπήσουμε τον αθέμητο κρατικό παρεμβατισμό και προστατευτισμό της Βουλγαρίας, που σε κάθε περίπτωση, είναι αιτία πολέμου.

Πόσες Βουλγάρικες μίζες αναλώνουν οι εδώ κρατικοί παραγοντίσκοι, για να το βουλώνουν και να αφήνουν τη Βουλγάρικη κρατική κερδοσκοπία (μαφία) να αλωνίζει σε βάρος της χώρας μας?????? ---Και οι "Ελληνικές" τράπεζες, που ξανά σε λίγους μήνες μας ξεζουμίζουν παράνομα, μέσα στο βρόμικο κόλπο.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ --- ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ --- ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ --- ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου