Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΤΟ ΚΑΤΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ, "ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Αθήνα 8 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι τρείς νεκροί της τράπεζας Βγενόπουλου, είναι τα πρώτα θύματα της νέας γερμανοαμερικάνικης κατοχής του ΔΝΤ και του μηχανισμού των νεοτσολάκογλου που μας κυβερνούν και εξουσιάζουν τις τύχες μας.

Για την εκτέλεσή τους, συνεργάστηκαν για μια κόμη φορά άψογα, το κράτος και το παρακράτος. Οι μεν πήραν την απόφαση, οι δε την εκτέλεσαν. Δύο όψεις του ιδίου αποκρουστικού νομίσματος, το οποίο έχουμε πολλές φορές δει να εκφράζεται στην πρόσφατη ιστορία αυτού του τόπου, από την μεταπολίτευση και εντεύθεν. Και φυσικά πίσω από όλα αυτά, ξεπροβάλλει και το πρόσωπο του οικονομικού παράγοντα του τόπου, η υποτιθέμενη «εναλλακτική πρόταση» για διέξοδο από την κρίση: Του αφεντικού της Marfin, που ενώ ήξερε τι συνέβη και άλλες φορές στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, το κράτησε ανοιχτό.

Το τριπλό αυτό πρόσωπο της βίας, έχει ως κοινό γνώρισμα, τα κεντρικά χαρακτηριστικά του φασισμού:

  1. Θεωρεί την ανθρώπινη ζωή αναλώσιμη.
  2. Θεωρεί την δική του υπόσταση υπεράνω νόμων και δικαίου.
  3. Αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως νομ οθέτη-δικαστή-εκτελεστή.

Ας προσθέσουμε εδώ ότι, και οι τρείς αυτοί γεννήτορες της βίας που έστειλαν στον θάνατο τους εργαζόμενους, έχουν το ίδιο αφεντικό: Τον κ. Σόρος και το Quantum Group of Funds. Αυτός οδήγησε τους διαχειριστές της πολιτικής εξουσίας στο ΔΝΤ, αυτός διανέμει το μεγαλύτερο κομμάτι του δανείου στις τράπεζες για να εξοφληθούν τα δικά του τοξικά ομόλογα, αυτός στηρίζει οικονομικά το παρακράτος με το περίφημο «Ίδρυμα» του.

Οι κλάψες των πολιτικάντηδων των συντεχνιών και των ΜΜΕ για τους δυστυχείς εργαζόμενους, δεν πείθουν κανέναν. Την οργή μας προκαλούν και τη ναυτία μας για την εμετική τους στάση.

Αυτά που πρόκειται να γίνουν σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού μας στους καιρούς που έρχονται, είναι γνωστά. Το μόνο άγνωστο είναι, το πως θα διαμορφωθεί η οργή του Λαού, ο περίφημος «αστάθμητος παράγοντας» τον οποίο έτρεμαν και τρέμουν όλοι. Και εκεί έρχεται η ώρα του δικού μας χρέους ως λαού.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ολοκληρώνει εντός των επομένων ημερών και την τυπική του συγκρότηση. Παράλληλα, δίνει στη δημοσιότητα σχέδιο προτάσεων για την έξοδο από την κρίση, (www.pamet.gr) βασισμένο, όχι σε ομιχλώδεις θεωρίες και πολιτικά φληναφήματα, αλλά στην διεθνή εμπειρία του κινήματος της αντιπαγκοσμιοποίησης και τους αγώνες των λαών διεθνώς. Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που όχι μόνο αλλάζει ρότα στην πορεία της πατρίδας μας, αλλά βάζει και τα θεμέλια για το αύριο των παιδιών μας. Με κεντρικό στόχο, να συσπειρώσει ως Κίνημα, όλον τον ελληνικό λαό , κάτω από μία και μοναδική σημαία: Την ελληνική. Και με βασικές αρχές, την επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης και την συνολική μεταρρύθμιση των υπό κατάρρευση θεσμών.

Ένα τέτοιο Πατριωτικό Μέτωπο έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Ένα μέτωπο του λαού και όχι των αρχηγών. Των αγωνιστών και όχι των ινστρουχτόρων. Ένα Μέτωπο που ξεκαθαρίζει πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ένα μέτωπο σε διαρκή εξέλιξη, που όταν κατέβει στους δρόμους, δεν θα επιτρέψει καμία διέξοδο για εγκλήματα, ούτε του κράτους, ούτε του παρακράτους. Και που θα στείλει εκεί που τους αξίζει, όλους τους επίορκους.

Αναρτήθηκε από Σταύρος Βιτάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου