Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ: Οι ΗΠΑ είναι η ρίζα της παγκόσμιας τρομοκρατίας!!!!

Ο Πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, δήλωσε ότι έχει «τεκμηριωμένες αποδείξεις», ότι η Ουάσιγκτον και το Ισραήλ συνδέονται με τις ηγεσίες των τρομοκρατικών οργανώσεων στον κόσμο.

"Έχουμε τα έγγραφα που αποδεικνύουν [ότι η Ουάσιγκτον] είναι η ρίζα της τρομοκρατίας στον κόσμο. Έχει βοηθήσει και υποκινεί τις εξτρεμιστικές ομάδες κατά τα τελευταία χρόνια", δήλωσε ο Πρόεδρος Αχμαντινετζάντ σε μια τελετή του Σαββάτου, για εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα της Εργασίας.

Πρόσθεσε, ότι η αναταραχή που προκλήθηκε από τις ΗΠΑ σε ορισμένα μέρη του κόσμου, δείχνει το γεγονός, ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ αναμείχθηκαν, ακριβώς για να επιβληθούν ακριβώς τέτοιες (τρομοκρατικές) θέσεις και πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνες.

«Η Ουάσιγκτον είναι η μόνη χώρα που έχει χρησιμοποιήσει την ατομική βόμβα στη στρατιωτική σύγκρουση. Οι ίδιοι παραδέχονται ότι κατέφυγαν σε χρήση [των πυρηνικών όπλων] κατά τη διάρκεια του πολέμου που μαίνεται στο Ιράκ", πρόσθεσε.

Ο Αχμαντινετζάντ δήλωσε ότι παρά το παρελθόν βιαιότητας, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να απειλούν τα έθνη στον κόσμο, με τα όπλα της πυρηνικής ισχύος τους.

Όπως αναφέρεται στην πρόσφατα δημιουργημένη "Ανασκόπηση της Πυρηνικής Στάσης" (NPR), σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση Obama υπόσχεται, ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ατομικά όπλα εναντίον κρατών που δεν διαθέτουν πυρηνικές κεφαλές, με εξαίρεση το Ιράν.

Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος
SBB / ΝΝ
--- Αναρτήθηκε στο Rebel News

1 σχόλιο:

 1. Καλη Πρωτομαγια Μπαρμπα Νικο!
  Μην πτοεισαι και κρατα ψηλα τη σημαια της γοργα επερχομενης Επαναστασης.
  Μην ξεχνας τα Σουλια, τα Μεσολογγια, τα Κουγκια, τα Μανιακια, τις Τροπολιτσες.
  "Φωτια και τσεκουρι στους προδοτες που λεγε κι ο Γερος".


  Μιμης

  ΑπάντησηΔιαγραφή