Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΕΙΔΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ: Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ, ΠΡΟΣ 25.000 €, ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ!!!!!

Και ενώ ο κόσμος της Ελλάδας καίγεται σε βωμό Εβραϊκό, το ....νινί της Νατάσας, αποφάσισε παπαρατζισμό (paparazzism).
Ναι, και επειδή καθυστερεί αδικαιολόγητα η πρόσκληση για να διδάξει τη "Μεθοδολογία της Πτώχευσης" σε αμερικάνικα κόλετζ, ο χοντρόμπαλος πρώην πρωθυπουργός και Καραμανλεύς, αποφάσισε να σκοτώσει τη μαλακία του.
Και πριν πάρει τα ιταλικά όρη και βουνά για τέταρτες η πέμπτες διακοπές, πήγε σε κατάστημα που πουλά κάμερες βαρβάτες και αγόρασε την πιο ακριβή.
ΤΙΜΗ ??????????????
25.000 ΕΥΡΑ λαχταριστά και μετρητά.
Επειδή ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε αναδουλειές και ήταν έτοιμος να μαζέψει τα μπαγκάζια του και να πάει εργάτης στις πετρελαιοπηγές της Βόρειας Θάλασσας, πήρε βαθιά ανάσα, και κάνει πολλές τούμπες, γιατί αντέχει πλέον για άλλο ένα εξάμηνο!!!

Αυτό που μας μένει πλέον, είναι να δούμε στήθη Ντούβλη και Τζούλιας χωρίς βυζοθήκες, σε αποκλειστικές φώτο, δια χειρός του .....υποψήφιοι καθηγητή Καραμανλή!!!!!
ΝΑΙ, η αγορά φωτογραφικής μηχανής, αξίας 25.000 € από τον Καραμανλή, είναι είδηση. Αυτό που δεν θέλησα να μάθω ήταν, αν ζήτησε το άνευ αποδείξεως, για να γλυτώσει τον αισχρόν ΦΠΑν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου