Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!

Για να μη μας τρελάνει ο ..κωλοτούμπας, να θυμηθούμε, ότι ο Σαμαράς ξεκίνησε τη διεκδίκηση της αρχηγίας, με ποσοστά στη τρίτη θέση, πολύ κοντά στον κουμπάρο Ψωμιάδη.
Με το που άνοιξε το στόμα του, προσπέρασε τον .....σταματημένο, ακατανόμαστο και ελεεινό και τρισάθλιο "φίλο" μου.
Αντίθετα η Μπακομητσοτακοκούβελου, ξεκίνησε τη διεκδίκηση, με αφετηρία το 52% και σήμερα μιλάμε για 40%, όσο φαίνεται να πιάνει ο Σαμαράς.
Επομένως, για τους κατέχοντες την Πολιτική Επιστήμη, όπως εγώ κι ο τρισάθλιος και ελεεινός και ακατανόμαστος "φίλος" μου (τελείωσε 2 χρόνια μετά από εμένα - ΝΑΙ), ξέρουμε "το ανάλυσέ το" και εγώ τουλάχιστον εδώ και 10 μέρες (ο Αβραμόπουλος από εχθές), ξέρω:
>>>>> ότι η Μπακομητσοτακοκούβελου, διαγράφει ραγδαία και πρωτοφανή πορεία ήττας!!!
>>>>> ότι αντίθετα ο Σαμαράς, διαγράφει εντυπωσιακά, πορεία νίκης, με τεράστιες πιθανότητες, επιτυχίας από τη πρώτη ψηφοφορία.
Ο Αβραμόπουλος γρήγορα κατάλαβε ότι οι τεράστιες αμαρτίες του στο Υπουργείο Υγείας, έχουν καταγραφεί στη συνείδηση και των Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων και μόλις είδε τον Σαμαρά να τον προσπερνά σαν σίφουνας, έκανε το αυτονόητο για έναν Αβραμόπουλο. Τη κοπάνησε γιατί θα γινόταν ρεζίλι των σκυλιών. Δεν τον έπαιρνε
Δεν θα έπρεπε, άμεσα να δηλώσει αν μένει απέξω ουδέτερος. ή αν υποστηρίζει κάποιον άλλον????
Για κάποιον άλλον ίσως ναι. - Για έναν Αβραμόπουλο ξεδοντιασμένο όχι!!!!
Ας μη ξεχνάμε επίσης, ότι το σκυλολόϊ, μόλις είπε ότι πτώχευσε, σκόρπισε και στους δύο (Σαμαρά - Ντόρα), που σημαίνει Πολιτική - Κομματική ισχύς = μηδέν.
Αν δήλωνε υποστήριξη στη Μπακομητσοτακοκούβελου, ενώ βλέπει αυτό που βλέπουμε όλοι, δηλαδή την συνεχώς ανοδική πορεία του Σαμαρά και τη συνεχώς πτωτική πορεία της Ντόρας, καταλάβαινε ότι θα παίξει με τη φωτιά, γιατί όλες οι επιστημονικές αναλύσεις των μετρήσεων, δείχνουν ανεπιφύλακτα, άνετη επικράτηση του Σαμαρά.
Αφού το εμπέδωσε στο πονηρό κεφάλι του, έγραψε ένα ανώδυνο χαρτί, που εύκολα θα υπέγραφε ένας πολιτικός και ζήτησε από τον Σαμαρά να το υπογράψει, ώστε να βγει να κάνει δημόσια δήλωση υποστήριξης.
Επίσης (δευτερεύον), κάποιοι ισχυροί (και ...αλλοδαποί), από τους οποίους περίμενε στήριξη (γιατί έχει ωραιοπάθεια), τον πούλησαν στη ψύχρα, για να στηρίξουν τη Ντόρα......
ΕΠΟΜΕΝΩΣ:
1.-- Ο Αβραμόπουλος, (ξεκινά από το δευτερεύον) και κατ' αρχήν εκδικείται, όλους όσους τον πούλησαν και στήριξαν στη ψύχρα τη Ντόρα.
2.-- Ο Αβραμόπουλος, ενώ ξέρει (λόγω ανάλυσης των μετρήσεων), ότι ο Σαμαράς βγαίνει αρχηγός, βγαίνει στα σίγουρα και λέει την άχρηστη παπαριά του, ώστε αύριο να επικαλείται,
ότι χάρη στη δική του δημόσια στήριξη, εκλέχθηκε ο Σαμαράς νέος αρχηγός.
Είχες, δεν είχες ρε αλήτη, με έκανες να ασχοληθώ με ένα θέμα που δεν με τραβά και δεν με ενδιαφέρει. Κάτσε φρόνημα, γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι με .....πολιτικά πτώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου