Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΚΙ' ΑΛΛΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ: "ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ"

Ραββίνος της Κατεχόμενης Δυτικής Όχθης: Οι Εβραίοι μπορούν να σκοτώνουν (ατιμωρητί) ΜΗ-Εβραίους που απειλούν το Ισραήλ
Από την Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz
"West Bank rabbi: Jews can kill Gentiles who threaten Israel"
Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη σύλληψη, του καταγγελλόμενου ως τρομοκράτη εβραίου, Yaakov Teitel, ένας ραβίνος από την κατεχόμενη από τους Εβραίους Δυτική Όχθη του Ιορδάνη, εξέδωσε και κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα, ένα βιβλίο που δίδει άδεια στους Εβραίους να δολοφονούν οποιονδήποτε ΜΗ-Εβραίο, που «απειλεί» το Ισραήλ.
Ο Ραβίνος Ισαάκ Σαπιρο, ο οποίος ηγείται της "Od Yosef Chai Yeshiva", στην αποικία Yitzhar, έγραψε σε ένα βιβλίο με τίτλο "Το Τορά του βασιλιά", ότι ακόμη και τα βρέφη και τα παιδιά, μπορούν να δολοφονούνται ατιμωρητί, εάν αποτελούν (τα ΜΗ-Εβραιοπουλα αυτά βρέφη και τα παιδιά ) απειλή για το έθνος του Ισραήλ.
Ο Σαπίρο βάσισε την πλειοψηφία των διδασκαλιών του, τα συσχέτισε με αποσπάσματα που παρατίθενται στη Βίβλο, στην οποία προσέθεσε τις δικές του απόψεις και τις πεποιθήσεις.
«Είναι αποδεκτό να σκοτώνουμε τους εξέχοντες των Εθνών, ακόμη και αν δεν είναι υπεύθυνοι για μια απειλητική κατάσταση», έγραψε, προσθέτοντας: «Αν σκοτώσεις έναν ΜΗ-Εβραίο που έχει αμαρτήσει ή έχει παραβιάσει μία από τις επτά εντολές - γιατί νοιαζόμαστε για την εντολές - δεν υπάρχει ουδεμία παράβαση για τον φόνο".
Πολλοί εξέχοντες ραβίνοι, συμπεριλαμβανομένων και των Ραβίνων Yithak Ginzburg και Yaakov Yosef, συνέστησαν το βιβλίο για τους σπουδαστές και τους οπαδούς τους.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ:
Αυτά, για όλους αυτούς, που ουρλιάζουν καθημερινώς και Διεθνώς για ολοκαυτώματα και Ναζήδες. Ας σκεφθεί επιτέλους κανείς, τι σάλος θα γινότανε στην Ελλάδα και γενικώτερα στην Ευρώπη (η όπου αλλού), αν κάποιος ιερωμένος, ή περισσότερο, κάποιος Επίσκοπος, συνιστούσε στους Έλληνες Χριστιανούς, να σκοτώνουν ατιμωρητί τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους, συμπεριλαμβανόμενων και των βρεφών.

Όσο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μην το ψάχνετε. Έχουν κοπεί και ραφτεί και εφαρμόζονται ΜΟΝΟΝ στα μέτρα των Εβραίων. - "Μίμης"

Και ο αυθεντικός σύνδεσμος: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1126890.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου