Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΑΒ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ??? -- ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ...ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Καταπέλτης για τον πρώην Υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Κιλκλίς, τα ευρήματα νέας έρευνας.
Τεράστιες και οι εγκληματικές ευθύνες της Διοίκησης του ΕΚΑΒ, αλλά και του Γενικού Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ, Μιχαήλ Σαμπατακάκη, αλλά είναι τεράστιες, και οι ευθύνες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, διότι όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι, γνώριζαν τη δράση του Σωτηράκη στο ΕΚΑΒ Κιλκίς και των "συνδικαλιστών" του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζω ότι από δική μου έρευνα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, εκτός από ευθύνες υπαλλήλων, δεν είχα διστάσει να ζητήσω τον πειθαρχικό έλεγχο της Διοίκησης του ΕΚΑΒ, διότι σαφέστατα γνώριζε όλα τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας και δεν έκανε τίποτα απολύτως.
Επίσης, με το ίδιο πόρισμά μου, δεν δίστασα, να ζητήσω τον πειθαρχικό έλεγχο του Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ, Μιχαήλ Σαμπατακάκη, διότι αναμείχθηκε ενεργά, προκειμένου να αλλοιωθούν τα ευρήματα και τα συμπεράσματα της έρευνας μου, σε σημείο να στείλει φιλικούς προς τη διοίκηση του ΕΚΑΒ επιθεωρητές, για να με καπελώσουν και να κουκουλώσουν την έρευνα.
Η δράση των εγκάθετων διασωστών του σάπιου συστήματος, που επιμόνως τους αρέσει να "παίζουν" τους παράγοντες-διασώστες, και άλλοι τους παράγοντες-νοσηλευτές, ήταν γνωστή και συνεχίζεται τώρα, με την ύποπτη ανοχή πλέον της ΠΑΣΟΚας Υπουργού, Ξενογιαννακοπούλου.
Η δράση των παραγοντίσκων-συνδικαλιστών, που έχουν τον απόλυτο, ουσιαστικό διοικητικό έλεγχο σε όλα τα ΕΚΑΒ της Βόρειας Ελλάδας και στα Νοσοκομεία, αποφασίζουν για ζωή και για θάνατο των ασθενών, ήταν και είναι γνωστή, στη διεφθαρμένη εξουσία.
Και έχουμε ένα τεράστιο "αόρατο" χέρι, να προστατεύει τους διαπιστωμένους παραβάτες και ταυτόχρονα, το ίδιο βρώμικο χέρι, να στρέφεται εναντίον οποιουδήποτε, προσπαθεί να βοηθήσει για την επίλυση των προβλημάτων του ΕΚΑΒ, ανεξάρτητα από κομματική μεταβολή-εναλλαγή της εξουσίας. Αποτέλεσμα???? Η γνωστή δική μου εκδίωξη, με εντολή του σάπιου καθεστώς του Υπουργείου Υγείας του Αβραμόπουλου, του Σαμπατακάκη, του Καλογερόπουλου, του Ριζά, του Παπαευθυμίου, του Ευθυμίου.....
Τα αλητήρια στελέχη, διατηρούνται και χρησιμοποιούνται πλέον, από το "νέο" καθεστώς ΠΑΣΟΚ - Ξενογιαννακοπούλου. Σιγά κακομοίρη μη μας εξηγήσουν!!!!! Λέγονται τέτοια πράγματα?????? Ρώτα και τους βολεμένους "συνδικαλιστές". Η "αξιοκρατία" ξεπρόβαλε πριν προλάβεις να πεις "κίμινο"!!!! Και έχουν το θράσσος να νομίζουν τα καθίκια, ότι είναι οι επόμενοι που μας δουλεύουν!!!!! ΟΥΣΤ, ΡΕεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Ποιος απ' αυτούς δεν έχει ευθύνες???? Ποιος δεν ήξερε???? Και τι έπραξε???
Το ίδιο αόρατο χέρι, κατηύθυνε και τις ανακρίσεις!!!!!! Ουδέποτε κλήθηκα να καταθέσω για τα ευρήματα των ερευνών μου, ούτε σε πειθαρχική, ούτε σε ποινική ανάκριση.
Ποια σκοτεινά κέντρα τους διατηρούν?????
Τα ίδια, που βολεύουν κάποιους ημέτερους "συνδικαλιστές"?????
Και ξαναήλθε το αναμενόμενο αίσχος, το είχα προβλέψει πανεύκολα. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ήλθαν οι νέοι θάνατοι.
Έτσι απλά, επειδή έτσι αποφάσισαν κάποιοι "συνδικαλιστές" του ΕΚΑΒ και των Νοσοκομείων. Και είναι ένοχη όλη η ηγεσία, γιατί γνώριζαν και γνωρίζουν και συνεχίζουν να παίζουν με τη προσφιλή μπίζνα των εμβολίων. Ογκοδέστατα τα στοιχεία καταγγελιών. Ακόμα και ο Καραμανλής γνώριζε!!!!!
Ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ γνώριζε: Ηγεσία, τομεάρχες, βουλευτές με υποκριτικές ερωτήσεις στη Βουλή, "συνδικαλιστές" της πλάκας νοσηλευτές που βολεύτηκαν στις θέσεις της εξουσίας.
Όλοι παίζουνε τα χαρτάκια και τα περιφέρουν εδώ κι εκεί. Πράσινα ή μπλε μαρέν και ξανά πράσινα.
Και οι ένοχοι για κάθε θάνατο και για κάθε παρανοϊκό "συνδικαλιστή" στο ΕΚΑΒ ή στο Νοσοκομείο, παραμένουν στις θέσεις τους και λαμβάνουν αχόρταγα και νέα οφίτσια. Τώρα??? Ολοκαίνουργα πράσινα οφίτσια.
ΑΙΣΧΟΣ. - Δεν υπάρχει βούληση - Μόνο σαπίλα - Παντού σαπίλα.
Το χρώμα της σαπίλας είναι γαλαζοπράσινο, σκούρο, σαν τα βοπρολύματα.
Τώρα, ξαφνικά προέκυψε κάποιος παρανοϊκός???? Κι οι άλλοι που τον πατρονάρουν και τον σιγοντάρουν???? Δεν τους ξέρουν?????
Πόσοι πρέπει να πεθάνουν ζητιανεύοντας τη διακομιδή τους με ασθενοφόρο???
Κι αυτός, ο πράσινος "συνδικαλιστής" που πρώτο μέλημα είχε το βόλεμά του στη πράσινη εξουσία????.........
ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...... ΑΝΕΥΡΙΣΜΑ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΑΟΡΤΗΣ....... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ........ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ........ ΚΑΡΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ....... ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ........ ΠΑΡΕΒΕΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ........... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....... ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ.......... ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΨΕΥΔΩΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝΤΑ ΣΥΝΟΔΟ ΑΣΘΕΝΗ....... ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ........... ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΣ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ..............

Υ-Π-Ο-Κ-Ρ-Ι-Σ-Ι-Α
Όλοι Γνώριζαν και Γνωρίζουν Όλους Και Τα Πάντα. Και οι μπλε μαρέν και οι πράσινοι με επερωτήσεις της υποκρισίας και της μέλλουσας διαφθοράς.
Ήδη άρχισαν οι ρευστοποιήσεις στο Χρηματιστήριο των Ανήθικων Αξιών των Αθηνών!!!!!
Θέμα γνωστό εδώ και 3,5 χρόνια, με μοναδική κατάληξη, μέχρι στιγμής, τη πλαστογράφηση του Πρακτικού Επιλογής Επιθεωρητών ΣΕΥΥΠ από τον Σαμπατακάκη, για να απαλλαγεί το σάπιο σύστημα, από τη παρουσία μου.
Αναπάντητη η από 26 (?)/ 12/ 2008 Ένστασή μου!!!!!!
Για την νέα έκθεση σημειώνω, ότι πρέπει να διορθωθεί άμεσα, στα σημεία που προσδίδει τα θετικά στοιχεία του Γ.Ν. Κιλκίς, στον τρισάθλιο διεφθαρμένο Τομέα ΕΚΑΒ Κιλκίς. Αν δεν διορθωθεί, όλοι να είναι βέβαιοι, ότι κάτι τρέχει και εδώ και εξ αυτών των "λαθών" η έκθεση πάσχει επικίνδυνα.
Κανένας δεν θα διορθώσει. Το "λάθος" στη σύνταξη είναι ηθελημένο, από τον γαλαζοπράσινο αλήτη, που ξέρει να διώχνει, για να βάζει στη θέση των διωγμένων τις πορνογκόμενες.
Τα καθάρματα θα πάρουν δρόμο, μόνο αν συνειδητοποιήσουμε αμέσως, ότι πρέπει να ανατρέψουμε και το σάπιο καθεστώς του Παπανδρέου, της Ξενογιαννακοπούλου, του Σιφουνάκη, του Λομβέρδου, του Χρυσοχοϊδη.......
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΤΑΙ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου