Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Κ. ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ
ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ


ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ., ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Κ. ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΜΑΣ, ΠΑΙΑΝΙΑΣ 5-7 ΣΤOY ΖΩΓΡΑΦΟΥ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΠΩΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!


ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.
Τηλέφωνο: 2107754760 ---- Email: drasis@gmail.com

20 Ιουλίου 1974! Οι Τούρκοι κατακτητές πατούν τα άγια ελληνικά χώματα της Κύπρου. Σκοτώνουν, λεηλατούν, βιάζουν. Εκδιώχνουν από τις πατρογονικές τους εστίες 200 000 Ελληνοκύπριους. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να νομιμοποιηθούν.
15 Νοεμβρίου 1983! Ανακηρύσσεται το παράνομο ψευδοκράτος υπό την ηγεσία του Ντεκτάς, και φυσικά τη σύμφωνη γνώμη της Τουρκίας.

Από τη βάρβαρη τούρκικη εισβολή και μετά, η ελληνοκυπριακή πλευρά, ουδεμία ουσιαστική κίνηση έκανε για απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών μας. Από το ’77 και μετά, τρία χρόνια μόνο από την Τούρκικη εισβολή στην Κύπρο, οι εκάστοτε Κυπριακές κυβερνήσεις έχουν την τάση να αυτοεγλκωβίζονται σε καταστροφικές-εκτρωματικές προσπάθειες λύσης, τύπου ομοσπονδίας.......................... ..............................
..........................Διαβάστε τη συνέχεια>>>> Αναρτήθηκε από ΕΓΕΡΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου