Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΟΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΓΚΕΟΓΚΡΑΦΙΚ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ!!!!!


Νέα βαρυσήμαντη παρέμβαση της Υπουργού Διαμαντοπούλου, σε εσωεξωτερικό επίπεδο παραλληλόγραμμο και ογκώδες σφαιροειδές, κώλουρο κώνο.
Η ευφυέστατη, με μια εντυπωσιακή κίνηση, που θα τη ζήλευε η ολομέλεια των Bilderberg, και θα τους ανάγκαζε να βγουν όξω με τις ζαρτιέρες τους, προσέφυγε μονομερώς (εννοείται), μετά από αίτησή μου (η μαλακοπύτουρη) στο Διεθνές Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του υπΑνθρώπου, και ζητά επισήμως και με γραβάτα σερνικιά, τη κατάργηση των ΕΘΝΙΚΩΝ, των NATIONAL και των INTERNATIONAL Οργανισμών, Ανοργασμικών και μη, των επιγραφών μετά των επιγραφοποιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες μόνο σε μένα εκμνηστερεύτηκε η κρυφή μου αγγούρω, μαζί με ένα λιγομίλητο κείμενο, υπόβαλε στη προσφυγή της και ένα κατάλογο με 82.495 National & International οργανισμούς, μικροοργανισμούς και ετικέτες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεταξύ των υπό κατάργηση οργκανιζέϊσον, σε περίοπτη θέση είναι ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, ο ΟΤΕ, το ΕΜΠ, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Νάσιοναλ Γκεογκράφικ, όλα ανεξαιρέτως τα NATIONAL, τα made in USA και Israel και δεκάδες χιλιάδες άλλα.
Στην εικόνα που είδατε μόλις ανοίξατε τα μάτια σας και τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, σας δείχνουμε μερικά μόνο από τα καταργούμενα
Η μεγάλη ηγέτης του πρώην ΠΑΣΟΚ, για να διευκολύνει τη διευθέτηση, μέχρι να κατανοήσουν οι Έλληνες Αφγανοί και οι Αμερικάνοι Σαλβατοριανοί και Κογκολέζοι, περί τίνος πρόκειται, και για να επιδείξει τη μεγαλομανία της και τον γκουβαρντά που κρύβει μέσα της, δίνει απλόχερα και παντού, τον τίτλο BILDERBERG, ο οποίος θα υποκαταστήσει από τούδε και στο εξής, όλους τους Νάσιοναλ και Ιντερνάσιοναλ Οργανισμούς και τις ταμπέλες τους.
Τώρα εξηγείται πλήρως, γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίζεται κάθε μέρα με το σαγόνι να κρέμεται και του δίνει μια εμφάνιση μαλάκα. Απλώς, η Διαμαντοπούλου προσπαθεί να τον ενημερώσει για την νέα παγκοσμιοποίησή της και το "παιδί" αργεί λίγο στις στροφές του και επειδή πέρασε μια βδομάδα, η μούρλα, μου ζήτησε να κάνω τον διερμηνέα στον γκαγκά εκπρόσωπο του πρώην ΠΑΣΟΚ.
......Κι ύστερα μου ισχυρίζεται ένας Εβραίος, ότι είναι πιο έξυπνοι από εμάς!!!!
Πριτσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

1 σχόλιο:

  1. Οι αξιες και τα πιστευω μας ,ειναι υποθεση οικογενειας
    Τιποτα δεν τα αλλαζει ,αλλοιμονο αν καθε καταργηση συμβολου μας αλλοτριωνε δε μασαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή